Loading...
BG

И колкото и да се справяме в този живота успешно сами,  и независимо какви успехи постигаме на доста от нас  всъщност им липсва онази част от  другия,  която да ги направи изцяло щастливи. Вярваме или не любовта е  тази, която ни стреми към съвършенство, учи ни да изпипваме детайлите на живота в себе си.

Ще ми се да срещна  една такава любов  в  очите на стойностен и отговорен  мъж  на възраст около 35-50г. Да бъде смел в решенията си   и лишен от  предразсъдъци и стереотипи, когато става въпрос за лично щастие, а не щастие, което обществото се опитва да ти внуши и да ти каже,че това е правилно за теб .Мъж с мъжко поведение активен  в живота  и с  визия за балансирано партньорство без да е необходимо да се споделя обвързването и  и любовта ти към другия публично или било в някакъв  кръг от близки.

Смятам,че съм готов да споделя  същото с човек който ми вдъхва стабилност и отговорност и имаме взаимно привличане.За всички други ,които не са наясно какви са,такива които  се мислят за недостижими красавци, моля ви, не  си губете  времето да се опознаваме, защото дори от едно съобщение с банални въпроси се усещат различията и разочарованията от отсрещния. Харесвам мъже по-големи от мен с потенциал и сериозност като отношение.

И след като имаше търпението да изчетеш всичко това,ако се чувстваш смел да ми пишеш, ще получиш отговор със сигурност.

      Начало

Стената

Мар 22 '19
vsi4ki tova iskat...
Мар 22 '19
na kolko si?
Май 5 '19
ти си на 30, той е написал дясна граница 35. Whats that chance? (thinking)
Трябва да влезнете, за да коментирате!

Обява/признание

Добавено Мар 7 '19

Оцени

Вашата оценка:
Общо: (0 оценки)

Останете вкъщи

Как да се предпазя