Loading...
BG

Изпускам се след анално проникване | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Ivoivanov Авг 26 '17
Здравейте имам следния проблем. След анално проникване с дилдо започнах да се изпускам ,  и най често ми се случва при кихане или кашляне (несъзнателно) моля помагайте какво да правя и има ли лечение изобшо.
maylo Авг 27 '17
Ако това не премине т.е. не е свързано с някаква сериозна настинка е добре да се консултираш с лекар.Функциите за които говориш са неволеви,автоматични за нашите тела ,като дишането ,мигането и да съкращаването на ануса също ..."Уврежданията на аналния сфинктер, причинени от немарливост, грубо бурно проникване на пениса в аналния канал, понякога неизбежна хирургична намеса и в областта на отвора може да доведе до плоскота и/или фекална несдържаност и хронична констипация."
Редактиран от maylo Авг 27 '17
Ivoivanov Авг 28 '17
Проникването винаги е с предварителна подготовка нежно и с лубрикант. Дилдото е силиконово с размер 10 см. дължина а в най дебелата си част е 2,5 см. Досега не съм го правил с по голямо дилдо. 
Marto2345 Авг 28 '17
  сложи тапа брат 
Ivoivanov Авг 29 '17
Мислиш ли че тапата ще помогне
limon173 Апр 17 '18

Цитат от Ivoivanov Здравейте имам следния проблем. След анално проникване с дилдо започнах да се изпускам ,  и най често ми се случва при кихане или кашляне (несъзнателно) моля помагайте какво да правя и има ли лечение изобшо.
koga se ispuska6? vednaga sled ebaneto ilui po kasno
VIP
chikitooy Фев 7
упражнения му е майката.

Реклама