Loading...
BG

Самотен съм и то много. | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
dxd__ddd Окт 7
Здравейте, аз съм на 19 години от град Русе и не съм имал досега връзка в живота си с когото и да било. Чувствам се самотен, понякога си мисля, че никой няма да ме хареса. Нямам снимки тук, защото се притеснявам. Както много хора, така и аз на моменти имам нужда да изпитвам любов. 

Просто не знам какво друго да кажа... Ако някой иска да ме опознае, може да ми пише, ще се радвам. Това исках да споделя, предпочитам да общувам с хора близки до моите години (22-28). Благодаря ви за отделеното време. 

VIP
hello Окт 7

Разбирам те и много добре знам какво е това чувство. Знам какво е да искаш да споделиш нещо с някой и да няма с кого, да поискаш да се сгушиш в някой след тежък ден и да заспиш в прегръдките му, но да няма такъв. 


Но не трябва да мислиш че никой няма да те хареса - аз също не съм красавец, затова разчитам на други качества и съм попадал на хора, които са ги оценявали и са ме харесвали. Хората харесват различни неща, така както един може изобщо да не те хареса, друг може да открие нещо в теб в което да се влюби до лудост. 


Лошото е единствено че днес повечето търсят просто краткотрайни удоволствия вместо нещо истинско. Но твоето момче може би те чака някъде, това че не си го открил не значи че не съществува. ;)

Редактиран от hello Окт 7
dust_in_the_wind Окт 7
Има много по-лоши неща от това да си сам, приятелю, повярвай ми...
jujulette Окт 19
Не само че има по-лоши неща, ами понякога направо си е цяло удоволствие да си сам, особено след връзка която те е изцедила и разбила. 


Само че разбирам момчето - проблема не е толкова че е сам, а че никога никой не му е обръщал внимание. Това е най-лошото и знам как се чувства. Бил съм в такава ситуация, в крайна сметка приключваш там, че се обвръзваш с някой с който не искаш наистина да се обвържеш но просто не разбираш още колко трябва да чакаш за да стане най-сетне чудото и сваляш критериите си към потенциален партньор. Което от своя страна приключва с тотален крах защото като се събираш и живееш с някой трябва да го обичаш задължително, иначе връзката се превръща в кошмар или съквартирантство.


Мога да му дам един съвет - горе главата, ти струваш много, прекалено млад си за да се отчайваш и те уверявам че рано или късно и за добро или лошо ще се събереш с някой и някой ще те оцени. И още един съвет - махни се от това Русе (или още по добре България), в малките градове на България хора няма, камо ли хомосексуални такива, а още по-малко качествени хомосексуални...

Редактиран от jujulette Окт 19
Bo Окт 19

Каквото трябва да ти се случи ,ще стане ,когато му дойде времето .Всеки със съдбата си и живота,който си е избрал .


jarg Ное 15

Цитат от dxd__ddd Здравейте, аз съм на 19 години от град Русе и не съм имал досега връзка в живота си с когото и да било. Чувствам се самотен, понякога си мисля, че никой няма да ме хареса. Нямам снимки тук, защото се притеснявам. Както много хора, така и аз на моменти имам нужда да изпитвам любов. 

Просто не знам какво друго да кажа... Ако някой иска да ме опознае, може да ми пише, ще се радвам. Това исках да споделя, предпочитам да общувам с хора близки до моите години (22-28). Благодаря ви за отделеното време. 

Здравей!

Неприятно е това, което изпитваш, съжалявам за което. На твоята възраст бях по същия начин. Предполагам всеки един в този сайт е минавал през сходен период, затова и ще ти даде съвет от своята перспектива. Важното е в крайна сметка да направиш това, което ти приляга като идея, а не да се подлъгваш по мнение или натиск от други хора, било то близки или непознати. Рано или късно ще намериш някого, а дотогава опитай да изместиш фокуса от самотата върху нещо друго - приятели, учене, работа, семейство, хобита и т.н. Колкото повече се съсредоточаваш върху нещо лошо, толкова по-зле ще се чувстваш. 


Дано е било от помощ. 
Поздрави!

VKnight Ное 15
Здравей,
  Не попадам в обхвата на възрастта, който си задал като предпочитан, но ако имаш желание за общуване, заповядай!
Поздрави!