Loading...
BG

Самотен съм и то много. | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
dxd__ddd Окт 7
Здравейте, аз съм на 19 години от град Русе и не съм имал досега връзка в живота си с когото и да било. Чувствам се самотен, понякога си мисля, че никой няма да ме хареса. Нямам снимки тук, защото се притеснявам. Както много хора, така и аз на моменти имам нужда да изпитвам любов. 

Просто не знам какво друго да кажа... Ако някой иска да ме опознае, може да ми пише, ще се радвам. Това исках да споделя, предпочитам да общувам с хора близки до моите години (22-28). Благодаря ви за отделеното време. 

VIP
hello Окт 7

Разбирам те и много добре знам какво е това чувство. Знам какво е да искаш да споделиш нещо с някой и да няма с кого, да поискаш да се сгушиш в някой след тежък ден и да заспиш в прегръдките му, но да няма такъв. 


Но не трябва да мислиш че никой няма да те хареса - аз също не съм красавец, затова разчитам на други качества и съм попадал на хора, които са ги оценявали и са ме харесвали. Хората харесват различни неща, така както един може изобщо да не те хареса, друг може да открие нещо в теб в което да се влюби до лудост. 


Лошото е единствено че днес повечето търсят просто краткотрайни удоволствия вместо нещо истинско. Но твоето момче може би те чака някъде, това че не си го открил не значи че не съществува. ;)

Редактиран от hello Окт 7
dust_in_the_wind Окт 7
Има много по-лоши неща от това да си сам, приятелю, повярвай ми...