Loading...
BG

На какво се крепят гей връзките ? | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
BrianKinney Авг 27
Една връзка не е просто среща и секс или ходене по розови облаци с партньора ни. Една връзка изисква отговорност в отношенията ни каквито и да са те. Защото, когато си с някой, ти носиш отговорност за емоционалното му състояние . За това как се чувства с теб, комфортно ли му е, усеща ли внимание, разбиране отдаденост, истинност в намеренията ти към другия и споделеност на ежедневни преживявания, както и съгласуваност в действията ви като партньори. Вярвам че, когато липсва здраво емоционално състояние в нас самите, неминуемо тогава оказва влияние във физическото ни такова. Една връзка (партньорство, семейство) изисква вземане на решения, справяне с предизвикателства на деня на битовия ни, приятелския ни или професионален живот. И ако всичко това го няма или не се усеща- няма връзка. За това хората било хетеро и хомо предпочитат неангажиращи забавления и до там. Предпочитат сами да си спят в леглата си , сами да се хранят, сами да се разхождат, сами да си доставят удоволствия в деня си, което един вид е егоцентричност, себелюбие. Но това е личен избор и не можем да накараме някой да пожелаe да бъде с нас, да дели жилището си с нас, да дели пътешествията си с нас, приятелите си, ако той не е готов на споделеност. И така за някой търсенето продължава, докато един ден не се изморим, разочароваме и се превръщаме като тия другите, които просто са си самодостатъчни. И така живота ни се изнизва и си отива, за някой пропилян в мечти, илюзия за истинска любов за други изживян на макс със забавления. И накрая, ако има нещастни, те обвиняват съдбата си, а тези като нас в групата сексуалността си, която цял живот потискат в себе си и ги е спирала да бъдат човеци.
Редактиран от BrianKinney Авг 27
VIP
lednik Авг 27

Истинска връзка е когато започнеш да чувстваш че другия вече е част от теб, когато щастие за теб е това, да го видиш усмихнат, когато единственото което ти е нужно е да се сгушиш в него след уморителен ден и когато усетиш че и теб те боли, ако той се нарани.


Накратко - сериозна връзка се крепи на истински чувства, а с тях идва и всичко останало. За съжаление да срещнеш някого, с когото да изградите ваш си свят, не е никак лесна задача. Дори когато си мислиш че си открил това, което ти е нужно, и нещата потръгнат - хората се променят много, омръзват си, понякога им хрумва нещо ей така - човека е странно нещо. При хетеро двойките също не е лесно, но някои отдавна изчерпани връзки се крепят само в името на децата - и хоп, 20 години брак. При нас и деца няма, така че...

Редактиран от lednik Авг 27
divsamodiv Авг 28
 Добре дошли в панаира на суетата, безсмислие, скука и егоизъм... 
Join Авг 28
Друго важно нещо е компромисът. Без него и любовта не може да спаси една връзка.
Bo Сеп 24
Добре написано . 

Реклама