Loading...
BG

Окосмени мъже | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
ss1994 Мар 24 '16
Харесвате ли космати момчета и мислите ли, че има някаква фобия към такива. Да се уточня, че говоря за добре окосмени мъже, а не за такива с по една линия от косми. 
tomas Авг 16
az sam dobre okosmen me4ok;)
Denev86 Сеп 1
Аз харесвам такива мъже даже много се възбуждам от тях. Между другото аз също съм доста окосмен.
lednik Сеп 2
При условие че не са маймуни или мечки, а добре подържани, но не съвсем гладки - да, харесвам. На някои им стои доста секси и мъжествено. :)
TooManyLosers Сеп 3

Цитат от 2bi При условие че не са маймуни или мечки, а добре подържани, но не съвсем гладки - да, харесвам. На някои им стои доста секси и мъжествено. :)
Haha, stoi i im, hahahaha. A na nqkoi kak hubavo im stoqt kafqvite to4ki :)
galtamsperma Вчера, 23:23
и аз ссъм укосмен и никой не ме иска
slim_and_active Преди 11 часа
Интересна тема сте подхванали. Аз лично спадам към категорията кьосета... в смисъл имам си косми по краката, под мишниците, но по гърдите и корема ги има толкова, колкото да се чудя дали да ги държа или да ги махна... Има пичове, които се кефят на това, че не съм много окосмен, има такива, които не пренебрегват, че не съм космат.... Мисълта ми е, че всеки има някакви предпочитания и вкусове. Аз лично не се чувствам комфортно в компания на прекалено окосмени, а ако и не се поддържат там където трябва - направо ме губят. Но пък има и такива, които дори и окосмени, като се поддържат ме кефят. Всичко е въпрос на вкус, лични предпочитания и лична хигиена. Много биха се възпозползвали да ме оплюят и да изразят както е модерно да се казва сега хейтърското в себе си.... но затова са дискусиите и разговорите. Ние сме това, което сме и не можем да избягаме от природата си... Всички сме различни - космати, кьосета, слаби, дебели... Според мен не трябва да се срамуваме от това, а когато не си допадаме - да си го казваме директно, без обиди, епитети и грозни думи... Това е излишно хабене на позитивната енергия в нас. Ако някой те кефи - кажи му, ако не те кефи - също му кажи... Аз лично не се сърдя или обиждам, когато някой ми напише, че не съм негов тип... Да не забравяме, че тук не е кастинг за титла, а е сайт за запознанства - целта е да си пишем с различни хора и ако имаме общи интереси - да продължим напред с това, което ни привлича. С риск да се повторя - очаквам хейтърите да започнат своите коментари.... :) А тези, които разбират какво искам да кажа, ще продължат темата в посока, в която и други да изразят своето мнение, без да има засегнати или обидени.

Реклама

fashionmix.eu
fashionmix.eu
shopsector.com
pic.bg