Loading...
BG

Окосмени мъже | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
ss1994 Мар 24 '16
Харесвате ли космати момчета и мислите ли, че има някаква фобия към такива. Да се уточня, че говоря за добре окосмени мъже, а не за такива с по една линия от косми. 
tomas Авг 16 '17
az sam dobre okosmen me4ok;)
Denev86 Сеп 1 '17
Аз харесвам такива мъже даже много се възбуждам от тях. Между другото аз също съм доста окосмен.
TooManyLive18 Сеп 3 '17

Цитат от 2bi При условие че не са маймуни или мечки, а добре подържани, но не съвсем гладки - да, харесвам. На някои им стои доста секси и мъжествено. :)
Haha, stoi i im, hahahaha. A na nqkoi kak hubavo im stoqt kafqvite to4ki :)
galtamsperma Окт 20 '17
и аз ссъм укосмен и никой не ме иска
mindspace Окт 21 '17
Здравейте,аз също искам да кажа,че всеки има различни предпочитания.Искам обаче да обърна внимание на нещо друго-в страни като България,Румъния и т.н. доста от хората се обезкосмяват нацяло,което уж било по-хигиенично,естетично и т.н.Това според мен тръгна от онази Пеналдовска метро мода,която слава богу,че и мина модата.Гледайте какво се случва в световен мащаб,а и не гледате ли гей порно-80-90% от хората там са designer stubble,trimmed или както искате го наречете оформени,подстригани и т.н и не са с обезкосмен член-по-скоро е оформен,подстриган.И най-съм фен на тези с обръснати членове и от триъгълника почват по краката едни големи косми-абсолютна липса на естетика и вярвайте ми с такъв няма да си легна,с жена си легна по-добре.Последното,което искам да кажа е,че аз нямам против кой обръснат нацяло,кой харесва много космати-въпрос на избор,искам да кажа друго-космите не са символ на това,че човек е нехигиеничен,хигиената си е хигиена,друг е въпроса,че ако се храните с боклуци повярвайте ми няма да миришете на цветя и рози -храненето е много важно по въпроса за личната и естествена хигиена,защото има и такива,които се къпят и пак миришат.Малко се отклоних,но все пак мисля,че и това има връзка поне малко.