Loading...
BG

Наръчник на българските гей сайтове.


-gay.bg - пионерът, за съжаление останал в миналия век. Всички имаме профил там но не сме влизали от години. Последните години държи активност благодарение на уговорките за кърски секс или секс в селски бани. Отвратително нефункционален сайт, комуникацията е мъчение.

-momcheto- първия български опит за социална мрежа. За съжаление си остана това - опит. Това е местото от което можете да се отвратите на втората минута. Събира предимно травестити и любителите на нестандартни сексуални практики. Сайт с огромен дисбаланс в ролите - 95% от регистрираните са пасивни.

-PlanetRomeo- не е български и няма българска вeрсия но за тези които не разбират английски и руската версия върши работа... Хубавото на този сайт е че там можете да срещнете хора, които няма регистрации в горните два сайта. Което си е плюс (може би езиковата бариера филтрира част от боклука). Като цяло е псевдо-мъжкарски сайт, и най-счупеният гей там ще ви каже, че е "мъжкар" и държи на мъжкарското.

-гепиме - този сайт мога единствено да го определя като хевън за глупавите. Заблудени гейове, които смятат, че може да им излезне късмета с някое "хетеро". За което са готови да си плащат... гейовете там почти не разговарят едни с други (донякъде обусловено от това че трябва да си платиш за да изпращаш съобщения)

-bgay.bg- претенциозният сайт. Тук пък наблюдаваме някаква псевдо-моралност. Хем не се толерира разврата хем пък в лични може. Като социална мрежа е 100% перфектен, но и там е проблемът. Никой гей не търси това. Идеята е хубава, но рядко се пускат интересни неща за четене. Но да речем че сайта е нов и може нещата да се променят.


какво е вашето мнение?


     Начало

Стената

Окт 21 '15
не са виновни сайтовете, виновен е "мтряла"
Окт 21 '15
абсолютно си прав даниел. има и още един, поне който знам - iboys.bg
Окт 21 '15
Каква е целта на този наръчник? С какво може да ни бъде от полза?
VIP
Окт 24 '15
Явно целта е да ни каже, че няма хубави гей сайтове. По скоро съм съгласен със Даниел, проблема не са сайтовете. От посочените сайтове съм имал профил само в Ромео, но там стана голямо фрийк шоу. Преди много години когато имаше единствено Bulgayria (gay.bg) съм имал и там но този сайт беше направен и заебан. Дизайна му е от 1998 г. а функционалността даже по-зле. По това време беше популярен сайта sladur.com по-младите тук сигурно не са чували за него. А чата ставаше посредство irc канали. Ако трябва да сме честни сайтовете за запознанства са отживелица... сега всеки е в Гриндр. Но на мен самата идея, че всеки гей може да знае във всеки едни момент къде се намирам не ми допада, ползвал съм го Гриндъра но го махнах. Този сайт ми хареса, защото набляга по-малко на секса и разврата и повече на социалната част... харесва ми как е направен, модерен е, има всички екстри които можеш да се сетиш а и все още няма толкова много откачалки тук. Явно целта е да ни каже, че няма хубави гей сайтове. По скоро съм съгласен със Даниел, проблема не са сайтовете. От посочените сайтове съм имал профил само в Ромео, но там стана голямо фрийк шоу. Пред...Вижте повече
Ное 10 '15
Много добре си описал сайтовете. Но както казаха на друго място виновен е материала
Трябва да влезнете, за да коментирате!

Обява/признание

Добавено Окт 21 '15

Тагове

Оцени

Вашата оценка:
Общо: 5 (1 оценки)