Loading...
BG

BGay.bg | Социална мрежа за мъже | Гей запознанства и чат | Често задавани въпроси

Защо трябва да се регистрирам и да създам профил?
- За да можете да комуникирате с други потребители, да качвате снимки и клипове, да коментирате и харесвате съдържание, е необходимо да имате регистриран профил, в който ще се запазва цялото ваше лично съдържание.
Направих си регистрация но не получих имейл?
- Свържете се с администратора на имейла посочен във формата за регистрация с вашето потребителско име и профилът ви ще бъде потвърден.
Как да сменя аватара си?
- Отидете на профила си, с мишката отидете на аватара си и ще видите бутон за смяна
Защо не мога да кача снимка?
- Най-вероятно файлът е прекалено голям. Допустимата големина на файла е 2.7 МВ, като съвременните камери правят снимки с 3-4 пъти по-голям размер, поради което е необходимо да намалите резолюцията до 1024/768. Тази резолюция е напълно достатъчна за добро и качествено изображение. Можете да редактирате големината на снимката си и онлайн ТУК
Как да блокирам профил?
- Отидете на профила -> Още -> Блокирай
Как да търся профил по възраст, град, ориентация и т.н.?
- От менюто в лявата част на сайта изберете "Потребители" и таб "Търси" -> Изберете критерии -> натисни "Търсене"
Имам известие за съобщение което не изчезва?
- Известието е за неотговорено съобщение и ще седи докато не върнете отговор или не отидете на Съобщения -> Виж всички -> Опции-> Маркирай всички -> Действия -> Маркирай прочетено
Как да докладвам неприлична снимка или пост?
- Отидете на снимката или поста с мишката и в горният десен ъгъл ще се появи меню с опции (стрелка надолу), една от опциите е "Докладвай"
Как мога да получавам известия от сайта, и без да съм онлайн?
- Можете да получавате известия веднага, дори на телефона си, като отидете на името си в горният десен ъгъл на сайта -> Настройки за известия -> и промените настройките си на "Веднага". Така ще получавате имейл всеки път когато някой ви пише.
Как мога да скрия снимките си или профила си от определени хора?
- Можете да контролирате видимостта си в сайта, като отидете на името си в горният десен ъгъл на сайта -> Видимост -> и промените настройките си.
Имам съмнения, че даден профил е нереален, какво да направя?
- Можете да докладвате профили като отидете на профила -> Още -> Докладвай, и изберете опцията "Фалшив/мaлoлeтeн". Имайте предвид, че е възможно администратора да се свърже с вас, за да предоставите конкретни доказателства относно профила, който сте докладвали като фалшив/мaлoлeтeн. Администратора няма как да гарантира, че използваните снимки на профилите са на лицата регистрирали дадените профили.
Как мога да изкарам сайта като приложение на телефона?
- Можете да добавите икона към началния екран на телефона си. По този начин сайта ще действа като мобилно приложение. ☑ За Android устройства е необходимо да имате инсталира браузъра Chrome. Отворете сайта в Chrome, отидете на трите точки в горния десен ъгъл на екрана, изберете "Добави към началния екран (Add to homescreen)" ☑ За iOS устройства, отворете сайта в Safari, натиснете иконката "квадрат със стрелка нагоре", натиснете "Add to homescreen".
Какво означава ✉ иконката която излиза в някои съобщения?
-Иконката ✉ (Пощенски плик) означава, че пишете съобщение през пощата на потребител, с който вече сте водили чат разговор. Иконката ви подсеща, че можете да продължите разговора си с потребителя на чат (долният десен ъгъл на екрана), а не в пощата, където е по-неудобно и съобщенията се дублират.
Какво означава ⛔ иконката която излиза в някои профили?
-Иконката ⛔ (Знак no entry) означава, че потребителят е нарушил правилата на сайта и е бил докладван и предупреден, при второ нарушение профилът бива блокиран.
Какво означава надписът "потвърди" на аватара ми?
-Това означава, че потребителят се е регистрирал с невалиден имейл адрес който дава грешки в системата, за да премахнете това съобщение влезте в профила си и сменете имейла си с валиден такъв, след което се свържете с администратор за потвърждение.
Имам други въпроси, как да се свържа с администратор?
За контакт

Реклама

alleop.bg