Loading...
BG

Добре дошли и приятно прекарване в
BGay.bg - мъжката социална мрежа!
Снимки  са разрешени единствено
в лични съобщения! Момчета: 8078

BGay.bg vs Grindr

Тук можете да качите неограничен брой снимки, клипове, да публикувата анонимно обяви (без те да са обвързани с профила Ви в сайта). Тук вие решавате кой какво ще вижда от профила Ви. Можете да се присъедините към определени групи, да публикувате анкети... Сайта има бърз и удобен мобилен вариант с възможност за получаване на незабавни известия. За разлика от мобилните приложения, сайта не събира никаква лична информация за вас, освен ако вие самите не сте решили да я споделите. Grindr, PlanetRomeo, Scruff etc знаят всяка ваша стъпка, всеки сайт който сте посетили и т.н., като информацията Ви остава тяхна собственост, дори след като сте "изтрили" профила си. В BGay.bg, анонимността Ви е гарантирана.

Потребители

Пример за секция снимки

Само регистрирани потребители могат да разглеждат потребителските снимки

Гей снимки

Изповедалня

Здравейте, от доста време вече ми се върти в глава... още
Юли 5
Нормално ли е да искам първия ми път да е в тройка
Юни 23
Търся си властни мъже с опит в БДСМ
Мар 18
BGay.bg mobile
За реклама в гей сайт номер 1

Пример за стената на BGay.bg | Гей запознанства

Само регистрирани потребители могат да видят стената на BGay.bg и да комуникират с други потребители. Това е ориентировъчен пример.

Гей сайт социална мрежаГей сайт социална мрежа
Български гей сайт за запознанства с гей чат, профили, снимки, гей форум, видео чат, гей камери, гей обяви, анкети. Най-готините гей момчета в България са тук. Напълно безплатна регистрация. Приложение тип Grindr.
Пример за чата в BGay.bg | Гей запознанства и чат

Гей чат