Loading...
BG

Може ли да споделите за първия си път ? | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Hin Авг 19 '15
Интересно ми е да разбера как, кога с кого изгубихте девствеността си. Колко вълнуващо беше, имате ли някакви съвети ? Питам защото съм девствен и цялата история с първия път ми е малко плашеща...с кого (някой непознат ?) странно е като цяло. Моля споделете. Благодаря предварително.
baivanio Мар 2 '17
И на мен един колега ми духа редовно
Emoo Фев 25 '24

Цитат от baivanio И на мен един колега ми духа редовно
Късметлия ! Как не ми се случва нещо подобно 
roko69 Апр 15 '24
А пък аз искам да духам на някого и все не мога да намеря мераклия. Съдба.
nextman Юли 20 '24
Първият път мен ме заболя доста„Въпреки, че бях възбуден и настроен за секс. Той на всичкото от горе беше доста надарен. Доста време ме напъва леко„леко, но когато с главата си проникна в дупето, все едно разцепи ме на две. Така и не спря да ме боли, та при мен първия секс не се получи въобще.
Bisexual_pas Юли 17
Първият ми път беше когато бях на 19 години беше уникално със по възрастен мъж със голям член предразположи ме за любовна игра един перфектен уикенд първия ден ме подготвяше за големия момент и заветния момент дойде със любовна игра прегърнати и в страстна целувка усетих твърдото и прекрасно парче на ануса ми койтбе старателно намазан със лубрикант последва опит за проникване усетих леко напрежение но не и проникване последва втори натиск и прекрасната главичка почна да си проправя път (съвет отпуснете се и се опитайте да не се стягате ) усети се лека пареща болка когато главичката му проникна в мен но той прояви търпение да свикна със пениса му който се опитва да влезе в мен и след известно време прекарано в целувка усетих поредния тласък със който огромното парче влезе на веднъж в мен последва нова пауза за свикване и отпускане и след това последва удоволствието и за двама ни прекрасния ми партньор ме подкара в страстно чукане със смяна на пози задна яздих го 

Реклама