Loading...
BG

Правила за снимки

Моля, запознайте се добре с правилата за качване на снимки в BGay.bg!

⚠ Сайта приема снимки с големина не по-голяма от 3 MB, ако снимката Ви е по-голяма, можете да я преоразмерите онлайн от линка излизащ в съобщението за грешка.

⚠ Снимки на момчета и мъже, свалени от Интернет, които не са лично Ваши, на които не сте Вие, не са позволени за качване в профилите. Такива снимки можете да качвате в специално създадената за това тема във форума. Изключение правят снимки, на които е отбелязано, че това не сте вие, и са качени с цел дискусия, което трябва да е отразено в описанието на качената снимка. (Например снимка на известна личност, снимки-статуси, снимки-цитати и тн.)

⚠ Съгласно законодателството на Р. България, публикуването на снимки с порнографско съдържание е абсолютно забранено, като потребители, нарушили това правило, ще бъдат отстранявани от сайта без предупреждение. За повече информация относно порнографското съдържание, прочетете нашата страница "Условия за ползване" т. 11.

⚠ Снимки с фронтална голота ще бъда премахвани, а потребителите предупреждавани, при следващо нарушение потребителя ще бъде отстранен от сайта.

⚠ Снимки с прикрити фронтални и задни части са позволени при следните условия: Членът е напълно покрит от дреха, кърпа, ръка или по друг начин така, че да няма открити и видими части. Дупето може да се вижда при условие, че не е основния елемент в снимката. Снимки, на които се вижда единствено задните части и нищо друго ще бъдат премахвани (изключение правят някои естетично издържани или облечени снимки). Снимки с видим анус са напълно забранени! Модераторите на сайта си запазват правото да премахват снимки, дори и да отговарят на горните условия. Ако горе посочените обяснения не са достатъчно ясни, моля запознайте се със следващият ни илюстративен пример!