Loading...
BG

Секс Ваканция

Здравейте на всички, към края на юни месец (около 25-то число) ще почивам на Слънчев бряг и си търся приятна компания в лицето на слабо и изцяло пасивно момче до към 35г. с което да изкараме една вълнуваща ваканция! Не търся модели, а нормални момчета за забавление, почивка, разговор, кафе и приятно изкарване на свободното време, като се надявам да прекараме една фантастична почивка. Разходите по почивката са поети от мен. Падам си по свирки, секс и секс играчки. (понякога обичам да чукам с пенис колан :) ) Ако има хора харесващи същото и имат нужда от отмора са добре дошли! :) Да ми звънят само сериозни момчета! Специални изисквания към партньора нямам, освен да е Слаб и Пасивен! На скрити номера, СМС, кликвания и запитвания през про формата на сайтовете, както и на и-мейли и вайбър не отговарям! … или по-точно нямам това време на всекиго да обърна нужното внимание! Комуникация с мен само и единствено на мобилния номер!!! 
Може да ме търсите всеки ден от 19:00 до 00:00. Моля през нощта да не ми звъните! :)

За мен: 26г 180/62 Само Активен /Само Аз Чукам/! Харесвам всичко стандартно, без гаври и извращения, всичко в рамките на допустимото и нормалното! Обявата е валидна за всички интелигентни момчета и мъже, от цялата страна, с които може да се комуникира свободно, и имат желание за почивка и секс! :). 
Моля, женени, бисексуални, активни, както и женствени момчета и мъже да не ме безпокоят! Нищо лично, просто не си падам по това. 
Ако имате някакви въпроси или ви интересува още нещо, звъннете и питайте спокойно! Казано с две думи, от мен почивка, от теб забавление :)

0988346584


     Начало

Стената

Няма коментари
Трябва да влезнете, за да коментирате!

Обява/признание

Добавено Май 1 '19

Оцени

Вашата оценка:
Общо: (0 оценки)

Реклама