Loading...
BG

BGay$ - бъди активен и ползвай сайта безплатно | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Юни 17 '18
Здравейте, 

през последния месец събирах мнения от всички Ви и разбирам че платената опция за ВИП абонамент не Ви допада, и все пак, не е редно хората ползващи сайта да влизат единствено за чата и съобщенията, без да допринасят с нищо за качеството. За това от днес опцията BGay$ ще е основна при ползването на сайта. BGay$ ще бъдат "печелени" и "отнемани" в зависимост от това какво правите по-често в сайта. Всяко допринасяне за качеството като качване на снимки, клипове, дискутиране ще ви носи BGay$, а всяко "ползване" на сайта, като чатене, искане на приятелство, търсене на потребители ще отнема от вашите "BGay$". Точния размер е публикуван по-долу. Всеки ВИП потребител досега е получил по 1000 BGay$, а тези дарили над 20 лв - по 2000. Постарал съм се да бъда точен както с цените, така и с дарените BGay$ все пак ако някой ВИП забележи че не съм обновил акаунта му подобаващо нека ми пише. 

Тези, които не желаят да допринасят с нищо, а искат просто чат, могат да закупят съответен пакет BGay$. Опцията за платен годишен ВИП абонамент остава, на цена от 10 лв.

Поздрави и приятно прекарване в сайта.

Редактиран от admin Юни 28 '20
Mod
admin Юни 17 '18
И нека все пак да отбележа, ако не е ясно, че спам с цел да се набавят BGay$ няма да бъде толериран.
Редактиран от admin Юни 17 '18
Bo Юни 17 '18
На мен ,не че не ми допада,а просто ми е неудобно плащането . Сумата е прекалено приемлива .
plamennik1 Сеп 17 '18
Мисля че е справедливо,за това което деиствие направил,даден потребител.Както и в живота се губи но и печели от деиствия на даден човек!!!
Mod
admin Мар 9 '19
Здравейте, от днес намалихме цената на годишния абонамент от 15 на 10 лв, и променихме някои от "цените" на действията в сайта. Новите потребители ще получават по 500, вместо 50 BGay$, а други от действията сa с намалени цени...
adi Мар 21 '19

a be ima rezon v taq rabota

i az ne znaeh 4e e bezplatno

adi Мар 21 '19
no kato razbrah, mi stana typo, makar 4e ima rezon
adi Мар 23 '19

no hora!

aide malko go opravete saita! ponqkoga vzema to4ki bez polzvana usluga, bugava rabota!

Mod
admin Юни 28 '20
Здравейте, намалихме значително количеството на отнеманите BGay$, така че един средно активен потребител не би имал нужда да закупува допълнителни BGay$ или VIP абонамент. 

Обновения размер можете та видите ТУК

Penyo1979 Ное 3 '23
За мен е много тъпо да се плаща за това, че си пишеш с някой! Това не е ли сайт за запознанства!? Как би се осъществило това, ако няма кореспонденция! А да ти се отнема за започване на разговор и писане на писма е смешно!

Penyo1979 Ное 3 '23
Може би защото е платен сайт, не виждам много потребители!

Темата е закачена

Реклама