през последния месец събирах мнения от всички Ви и разбирам че платената опция за ВИП абонамент не Ви допада, и все пак, не е редно хората ползващи сайта да влизат единствено за чата и съобщенията, без да допринасят с нищо за качеството. За това от днес опцията BGay$ ще е основна при ползването на сайта. BGay$ ще бъдат "печелени" и "отнемани" в зависимост от това какво правите по-често в сайта. Всяко допринасяне за качеството като качване на снимки, клипове, дискутиране ще ви носи BGay$, а всяко "ползване" на сайта, като чатене, искане на приятелство, търсене на потребители ще отнема от вашите "BGay$". Точния размер е публикуван по-долу. Всеки ВИП потребител досега е получил по 1000 BGay$, а тези дарили над 20 лв - по 2000. Постарал съм се да бъда точен както с цените, така и с дарените BGay$ все пак ако някой ВИП забележи че не съм обновил акаунта му подобаващо нека ми пише.
Тези, които не желаят да допринасят с нищо, а искат просто чат, могат да закупят съответен пакет BGay$. Опцията за платен годишен ВИП абонамент остава, на цена от 10 лв.
Поздрави и приятно прекарване в сайта.