Loading...
BG

За момчетата, които обичат да пишат | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Virgil Фев 24 '19
Попаднах на няколко много приятни разкази из сайта. Тези, които обичате да пишете - не бихте ли предпочели да има раздел разкази, вместо да поствате в Изповедалняа, редом до разни разгонени олигофрени? Не може ли да се гласува тази идея, едва ли ще е трудно да има. Сигурно няма да има много нтерес, но поне тук във форума да се направи тема и да си поствате нещата. 


jujulette Фев 24 '19
Moже да си направят група по интереси. Поне така и тези които евентуално бихме имали желание да прочетем какво са писали ще имаме достъп също да четем.
Bo Мар 2 '19
Някога,в "Момчето" ,имаше страница,в която много хора споделяха свои разкази . Тук рядко става това . Каква е причината - незная .
adi Мар 23 '19
grupa s interesi e dobra iniciativa za saita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konk6519 Дек 14 '20

Цитат от Virgil Попаднах на няколко много приятни разкази из сайта. Тези, които обичате да пишете - не бихте ли предпочели да има раздел разкази, вместо да поствате в Изповедалняа, редом до разни разгонени олигофрени? Не може ли да се гласува тази идея, едва ли ще е трудно да има. Сигурно няма да има много нтерес, но поне тук във форума да се направи тема и да си поствате нещата. 
Цитат от Virgil Попаднах на няколко много приятни разкази из сайта. Тези, които обичате да пишете - не бихте ли предпочели да има раздел разкази, вместо да поствате в Изповедалняа, редом до разни разгонени олигофрени? Не може ли да се гласува тази идея, едва ли ще е трудно да има. Сигурно няма да има много нтерес, но поне тук във форума да се направи тема и да си поствате нещата. konk6519 Дек 14 '20
Поне час се "разхождах" из сайта и търсих отделна глава-РАЗКАЗИ, но...

Така че подкрепям напълно идеята на Virgil

Търсих и още нещо но не открих ;) А може би не съм стигнал до тази част ;)

Аз поне съм писал няколко историйки в един друг сайт, но след това РАЗКАЗИТЕ изчезнаха в буквалния смисъл на думата и аз също спрях да го посещавам/1

Редактиран от konk6519 Дек 14 '20