Loading...
BG

Дарения за сайта! (ePay, Revolut, Paypal) | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Ян 10 '16

-------------------------

Здравейте, ако харесвате сайта и смятате че имате възможност да станете част от екипа като дарите сума за хостването и поддържането, вече можете да го направите чрез дарение за сайта. Можете да дарите сума по ваше желание чрез кредитна или дебитна карта онлайн или на каса на EasyPay. Всеки дарител над 15 лв. ще получи ранк на профила си (V.I.P) за 1 година, с него ще можете да пишете неограничен брой съобщения, и да искате неограничен брой приятелства, както и да пишете на не-VIP потребители и да водите нормални разговори с тях, без това да отнема от вашите BGay$ . Сага можете да закупите и пакет BGay$ в зависимост от вашите нужди ТУК. Можете да дарите чрез PayPal,  EasyPay, Revolut или банков превод. VIP профилът Ви ще бъде активиран до 24 часа след вашето дарение.

1. Вариант на каса на EasyPay или на ePay.bg

Можете да дарите произволна сума в брой в офис на EasyPay в цялата страна, като поискате да направите „Превод по Микросметка на клиент в ePay.bg“, като кажете на служителя КИН номера по-долу. Като основание за плащането посочете „Дарение от /потребителското ви име/“. Има минимална такса превод в зависимост от сумата.

Ако служителя ви пита за mail или телефон на получателя, кажете че знаете само КИН.

Клиентски номер (КИН): 4862798118

Можете да дарите и произволна сума на ePay.bg по КИН: 4862798118  без да дължите никакви такси за превод. Моля оставете потребителското си име в сайта като "Основание".

За целта трябва да имате регистрация в сайта http://epay.bg и регистрирана дебитна или кредитна карта. Полето за mail и телефон може да оставите празни (не са задължителни)
Каси на ЕasyPay -> https://www.easypay.bg/site/?page=offices

2. Вариант Revolut - ако имате Revolut, можете да дарите като последвате този линк.

Не забравяйте да оставите юзърнейма си в полето "add note".

3. Вариант PayPal. 

Ако нямате регистрация, няма проблем, отнема 5 минути. 

Натиснете оранжевия бутон "donate" от дясната инфо колона на сайта, попълнете сумата, която желаете да дарите, натиснете "Donate with a credit card", попълнете данните си (те ще са единствено видими за PayPal и вашата банка). Вижте скрийншота по-долу. Не забравяйте да оставите юзърнейма си в описаното за целта поле. 

Ако имате вече акаунт в Paypal, просто може да изпратите парите на имейла в скрийншота по-горе, като в полето 'add a note' оставите Юзъра си.

4. Банков превод

IBAN: BG73 ESPY 4004 0027 6942 70, BIC: ESPYBGS1

Основание: Потребителското ви име

Редактиран от admin Юни 30
colinF Ян 10 '16
Само аз ли съм помгнал до момента?
Mod
admin Ян 10 '16
Здравей, за момента е възможно дарение само чрез PayPal, но скоро ще бъде възможно такова и през системата на Epay. За съжаление за момента банков превод не е възможен.
Mod
BEARBOYVGD Ян 11 '16
аз опитвах няколко пъти картата ми е на visa postepay :( :( но не се получава попълвам всичко след това ми излиза текст в червено.. измисли го нещо с смс ли 
Mod
BEARBOYVGD Ян 11 '16
  Вашият карта бе отхвърлена за тази транзакция: не е било възможно да се потвърди хартията. Уверете се, че детайлите са верни, или да опитате друга карта.
Mod
admin Ян 11 '16
Може би този тип карта не се поддържа. Не съм запознат честно казано. 
sirDidko Ян 12 '16
йе, аз успях :)
Mod
admin Ян 12 '16
 Честит нов ранк! 
sirDidko Ян 12 '16
ха, мерси  :Д

заслужава си според мен да помогне човек за този сайт

JakeLucas Ян 29 '16
И аз помагал съм
Mod
admin Фев 4 '16

JakeLucas, благодаря за щедрото дарение!  Страхотно е, че сайта се посещава и от САЩ.

Също така постъпи и дарение от потребиел n777. Благодарим. 

Редактиран от admin Фев 4 '16
Mod
BEARBOYVGD Фев 5 '16
 УСПЯЯХ И АЗ  
Mod
admin Фев 6 '16
Получено, честит нов ранк! 
cecko17onlinebulgaria Мар 12 '16
моята кредитна карта ще е готова до седмица ще преведа незначителна сума !
Mod
admin Мар 13 '16
Постъпи дарение от Eros, благодарим и честит нов ранк!
Mod
admin Мар 22 '16
Постъпи дарение от friendship, благодарим и честит нов ранк!
cecko17onlinebulgaria Апр 7 '16
admin Моля да ми разясниш на лично съобщение как по точно става че нещо не мога да се справя!!!!! картата ми е мaestro paypass
Редактиран от cecko17onlinebulgaria Апр 7 '16
Mod
admin Апр 8 '16
Здрасти, някаква грешка ли ти изписва? Кой вариант ползваш, Paypal или Epay? За Paypal просто следвай скрийншотовете. Първо пишеш сумата в евро, която желаеш да дариш, после вкарваш данните си - име, адрес, номер на картата, кода от гърба, дата на изтичане, и тн. Натискаш бутона "continue"  и на следващата стъпка оставяш юзърнейма си за да мога да видя че дарението е от теб. Накрая натискаш бутона ""donate"". Това е.

По-лесния варинт е в офис на EasyPay - там просто трябва да кажеш на касиерката КИН номера и да дадеш сумата.

cecko17onlinebulgaria Апр 8 '16

* Име на получател

* Номер на сметката на получателя (IBAN)
Тва тук ме затруднява в  еpay.bg
Mod
admin Апр 9 '16
Здравей, не е нужно да превеждаш на банкова сметка (този вариант не е наличен за момента за сайта). Можеш да го направиш в Epay.bg по КИН номер, който е написан в първия пост. За целта просто картата ти трябва да е регистрирана на банкомат (да имаш Микросметка) . По-лесния вариант обаче е на каса в офис на EasyPay. Офиси има навсякъде...

http://www.easypay.bg/?p=offices

Редактиран от admin Фев 4 '22
Страници: 1 2 3 4 »
Темата е закачена

Реклама