Loading...
BG

Как подавате сигнал към непознат? Гей съм! Гей ли си? | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
yorry Юли 10
В много ситуации шансът да ви видят е много кратък. Моментът бързо отминава. Как подавате сигнали към други мъже, така че да остане невидимо, за останалите?  Сигналът на Оливър към Елио в "Назови ме с твойто име" беше разтриване на раменете, но Елио не успя да схване сигнала. Знам при ръкостискане, докосване със средния пръст в областта на китката.
VIP
daniel Юли 10
В гей средите, особено между мъже около 30–40, често се използва смесица от флирт, хумор и деликатна яснота, когато нещата не са напълно явни. Ако някой ти говори с усмивка и погледите ви се срещат постоянно и уж “неочаквано” нещата са ясни. Често така разпознавам гейовете във фитнеса, досега не съм бъркал…
lednik Юли 13
Ами аз съм малко срамежлив към непознати и рядко подавам сигнали. Понякога ми се иска да заговоря някой непознат, когато тичам в парка, но не се осмелявам, дори да подозирам, че е от отбора.  Добре, че има Grindr, но и там рядко някой чат продължава със среща. Иначе като се видим и ако си го харесам, предполагам разбира от поведението ми спрямо него. Тогава вече мога да му дам разни сигнали, че съм го харесал и го искам. 

Реклама