Датата за официално пускане, живот и здраве, е 11 май.
Датата за официално пускане, живот и здраве, е 11 май.
Щях да го давам това за предложение.Функциите които са в момента ще останат безплатни евентуално вбъдеще ако се кодира нещо и трябват повече средства ще го мисля... евентуално функцията "Горещи" профили може да мине на абонамент... но за момента и поне докато се развие сайта всичко ще е напълно безплатно...
Иначе много добра работа дотук!!! Как ще се спарвяш със раходите имаш ли идея за издръжката на сайта предполагам няма да можеш да го издържаш постоянно трябва да се мисли за начини за самоиздръжка. Другите сайтове искат някави пари за определини есктри... твоята идея каква е в тази насока?
Естествено ако тръгне сайта и имаме много посещения и профили това ще изисква и повече сървърен ресурс който разбира се го плащам аз... нормално... в момента сме на ви пи ес но ако ползваме много ресурс ще трябва да мина на нает сървър... нека стигнем там пък ще го мислим. Живот и здраве!
Супер видео чат! И усмвки в чата!!! Сега няма усмивки. Ако може ще е супер.Ще има и усмивки по-нататъка...
Сайта ми харесва, нещо като фейсбук за мъже. Изповедалнята е готина идея също.
Засега не откривам бъгове, от време на време зарежда бавно- не знам при другите дали е така