Loading...
BG

Видео чат и официално откриване на сайта | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Май 5 '15
Скоро ще бъде добавен и видео чат. След това ако всичко е наред сайта ще бъде открит за всички...

Датата за официално пускане, живот и здраве, е 11 май.

Редактиран от admin Май 5 '15
Mod
admin Май 5 '15

Цитат от ivan_p Щях да го давам това за предложение.
Иначе много добра работа дотук!!! Как ще се спарвяш със раходите имаш ли идея за издръжката на сайта предполагам няма да можеш да го издържаш постоянно трябва да се мисли за начини за самоиздръжка. Другите сайтове искат някави пари за определини есктри... твоята идея каква е в тази насока?
Функциите които са в момента ще останат безплатни евентуално вбъдеще ако се кодира нещо и трябват повече средства ще го мисля... евентуално функцията "Горещи" профили може да мине на абонамент... но за момента и поне докато се развие сайта всичко ще е напълно безплатно... 

Естествено ако тръгне сайта и имаме много посещения и профили това ще изисква и повече сървърен ресурс който разбира се го плащам аз... нормално... в момента сме на ви пи ес но ако ползваме много ресурс ще трябва да мина на нает сървър... нека стигнем там пък ще го мислим. Живот и здраве!

Mod
admin Май 5 '15

Цитат от cubby Супер видео чат! И усмвки в чата!!! Сега няма усмивки. Ако може ще е супер.
Сайта ми харесва, нещо като фейсбук за мъже. Изповедалнята е готина идея също.
Засега не откривам бъгове, от време на време зарежда бавно- не знам при другите дали е така
Ще има и усмивки по-нататъка...

Реклама