Loading...
BG

Какво харесвате/не харесвате в сайта и как да се подобри | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
em4o Мар 14 '17
Здравейте,
Нека тук всеки да напише какво харесва в сайта, и какво не, и какво трябва да се промени. Дайте идея как да се промени това което не ви допада. Според мен такава тема би била полезна.
VIP
sirDidko Мар 18 '17
мен пък мн ме дразни неработещия ентер в чата
Mod
admin Мар 18 '17
WasteInTime - знаем за неизчезващата нотификация, но при преглед на кода станя ясно че това е бъг свързан със PHP екстеншъни които ползваме за намаляване на тежеста на сайта на сървъра, стигнахме до извода че е по-добре за сайта да си причиним това неудобство, отколкото да стържем ресурсите на сървъра и сайта да бави или да го няма. Истината е че сайта поддържа твърде много "real-time" функции които искат обновяване всяка секунда. (съобщения, чат, стена, нотификации, пращане на имейли и тн), което се рефрешва всяка секунда за всеки юзър по отделно... засега варианта е ръчно чрез "виж всички" или "маркирай прочетено" ако е писмо, а ако е чат - просто цъкни в полето за отговор колкото да изчезне иконката "писмо", така би трябвало да се маха тази нотификация... За историята в чата, пробвал ли си като стигнеш до края да върнеш малко надолу и пак да засилиш към края, така обикновено се рефрешва фийд-а и се появяват старите нагоре... увеличих бройката на историята до 30 съобщения, така може би ще е по-лесно да се следи разговора назад...

Dido, предложението ти е изпълнимо, ще си го оставя като бележка.

Редактиран от admin Мар 19 '17
Mod
admin Мар 18 '17
Пробва ли както ти казах, с леко връщане и плъзване обратно до края, при мен работи... 

https://player.vimeo.com/video/208960035

Mod
admin Мар 24 '17

Цитат от didofena мен пък мн ме дразни неработещия ентер в чата
Дидо, предложението ти вече е изпълнено. Може да се наложи да рефрешнеш няколко пъти сайта за да се обнови кода...