Loading...
BG

„Черен списък“ | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
street18 Юни 26
Здравейте на всички,целта ми е да се предпазим от некоректни потребители и фейкове. Начинът да противодействаме ефективно е да оповестим публично опита си и да направим т.нар. „черен списък“ на такива хора.Чувствайте се свободни да споделите и вашите случаи, като имате предвид, че е желателно да опишете хронологията (дори и с няколко думи), за да е ясно на всички каква е причината и всеки да си направи самостоятелни изводи!
Mod
street18 Юни 26
Запознанство 
Mod
street18 Юни 26
Така е Waste ,но проблема си е негов,мен ме боли х.я за такива.
Mod
street18 Юни 26
Никога не е късно , и мс ще видим .
Mod
street18 Юни 26
Вярно ти такива дребни проблеми нямаш ,а по голям си имал.
VIP
navikat Юни 26
WasteInTime ама ти сигурен ли си, че добре си гледал снимката? Да не си я объркал с няко друг?
Bo Юни 27
И на мен ми се случи преди малко,но ме изпревари като си изтри профила ,иначе щях да го докладвам ,заради лошо отношение .
Mod
street18 Юли 5
Сега нещо интересно, и двата профила са с една и съща снимка и същи данни.
Редактиран от street18 Юли 6
Mod
street18 Юли 28
Не е само той и аз имам такъв случай от вчера. До колко ще му се доверите избора си е ваш
Редактиран от street18 Юли 28
Mod
street18 Авг 3
При положение ,че потребителят е непълнолетен ей така си добавя приятели дори който не му казват че сайта е за пълнолетни.

Редактиран от admin Авг 18
Mod
street18 Авг 13
Ето и поредните тарикати добавящи непълнолетни 

Редактиран от admin Авг 18
Mod
admin Авг 13
Напомням на всички потребители че е редно да докладват непълнолетните потребители, дори когато в профила им пише, че са пълнолетни. Ако са споделили в ЛС, чат или по друг начин е редно това да бъде докладвано.
user_4256 Авг 14
Street18 по принцип съм съгласен с теб, но понякога дори и аз не гледам на кого давам приятвлство когато ми е поискано. Просто натискам "потвърди". Аз лично не бих винил приятелите непременно в злонамерени действия.
Mod
street18 Авг 14
Ако си правиш колекция от приятели проблема си е твой ,но най малкото виж да не са деца .Мен ме интересува което виждам не оправдания . По принцип си съгласен ,но дефакто заедно с непълнолетния потребител бъдат изтрити и така наречени приятели ,ще се наложи да внимаваш.
user_4256 Авг 14
Не е нужно, да се ежиш. Мисля че всички ще се съгласят, че това че си дал проятвлство на някой, не значи, че искаш да го ебеш. Ти данеби във фейсбук да нямаш приятели под 18 г. ? Каква е разликата? Този сайт е на същата основа или бъркам?
Mod
street18 Авг 14
Този сайт е за потребители над 18,докато във фейсбук няма тази граница. 
Mod
street18 Авг 15

Годината се дели на 2 периода, преди и след рожденната дата на потребителя. В случая последния разрешен набор е 1999. Всеки регистриран може да избере 1999 като година на раждане. Но тези които са родени след днес ще излизат на 17, а тези преди днес, на 18

user_4256 Авг 15
аз смятам, че всеки, който лъже за годините си трябва да си носи последствията
Mod
admin Авг 15
Просто тези които лъжат системата, го правят на 3 места, първо, като изберат дата на раждане в разрешения набор но неразрешен месец и ден, но ние няма как всеки ден да добавяме нов разрешен ден. За това го правим спрямо набор. Второ, цъкат отметката, че са съгласни с Условията за ползване, къде пише че непълнолетни нямат право да ползват сайта, и трето цъкат и допълнителната отметка, че декларират че са над 18 г. Със сигурност има доста такива потребители но винаги ги отстраняваме при получен сигнал.

@ User_4256 без да исках изтрих предния ти пост :) По невнимание бях влезнал в твоя пост вместо да го цитирам и коментирах вътре... след което го изтрих. За което се извинявам.
Редактиран от admin Авг 15
user_4256 Авг 15
Според мен този който иска да излъже, ще излъже и 30 г. да направите разрешената възраст. Но все пак благодаря за винаги навреммната реакция. Винаги когато съм подавал сигнал сте действали светкавично. За разлика от други БГ сайтове...
Страници: 1 2 »

Реклама

fashionmix.eu
fashionmix.eu
shopsector.com
pic.bg