Loading...
BG

Дали е възможна гей връзка в България | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Rostnat Ян 26 '19
Според мен не е
VIP
DemonHug Ян 27 '19
мн трудно, но е възможно 
VIP
VKnight Ян 28 '19
То при хетеро-двойките взе да става рядкост изграждането на истински връзки, та при хомото ли! Връзките за обувките са напълно достатъчни! :)
Virgil Фев 24 '19
Аз смятам, че животът в България взе да става невъзможен, а каво остава за гей връзка... Корабът потъва и за хетерусексуалните също не е лесно. Не им завиждам, когато си пуснат децата в съвременното българско "училище". Родната образователна система произвежда все по и по-малоумни и неграмотни същества, които нямат капацитет да приемат нещо различно. Така че няма да става по-лесно тук. Толерантността на дадена нация към нестандартното се определя от средната интелигентност на населението. След 20 години тук ще останат само роми и индивиди, които не знаят как се пише "връзка".
Artanes Апр 28 '19
Възможно е пичове, аз самият имам връзка от 2010г. насам, живеем заедно, опитвали са се да ни разделят по всевъзможни начини, но не са успели и едва ли ще могат. Не ми пука от никой и за нищо, не живея заради хората, следваме своя път и мечти и се борим да ги постигнем. Ако се съобразяваме непрекъснато с мнението на някой, трябва да спрем да живеем, а това няма как да се случи. Бъдете себе си и не престъпвайте принципите си, само така ще успеете в живота.
haha_ha Юни 6 '19
Аз съм в щастлива гей връзка от година и половина и смятам че е възможно. Няма значение дали си в България или във друга държава. Важното е да си щастлив пък другите каквото искат да говорят
shugarguy Апр 2 '20
възможна е
Редактиран от shugarguy Апр 2 '20

Реклама