Ето и моята история за интересния първи път с момче (не е много интересна, но да има):
Бях доста малък- може би около 13-14 годишна възраст. Събирахме се доста момчета пред блока и играехме, тичахме наляво-надясно, карахме се, обичахме се.... Общо взето... не беше скучно. Един от тях беше най-добрият ми приятел, с който прекарвахме повече време заедно и често бяхме само двамата. Аз, разбира се, вече бях наясно какво се случва с мен и си заглеждах момченца (дори не помня да съм имал някакъв интерес към момичета- много някакви неутрални ми бяха... просто приятелки.. все едно ми беше вродено да са ми интересни момченца).
Веднъж се прибирахме с въпросния ми най-добър приятел (вече беше късно) и той ме попита "Искаш ли да идем там?"... "там" имаше двор на някаква изоставена сграда и беше тъмна тъмница. Аз реагирах малко странно, но след няколко секунди загрях и бях доста доволен от предложението. Прескочихме, стана каквато стана (само си лапахме- бяхме доста малки за сериозен секс). След това се прибрахме без да си кажем и една дума, освен "чао" накрая. Не дълго след това се случи същото с друг човек от компанията (кефех му се защото беше мъжкарче и си имаше приятелка, а момичетата припадаха по него), но това е друга история. Та от тогава нататък, години наред, се оправяхме с тях двамата и никой от останалите не подозираше. Не знам как никой не се беше запитал защо винаги така се получава, че спя с един от двамата, когато сме ходили на палатки, хижи, гости и т.н, но сигурно е било защото изобщо не ни личи, а те все са си имали приятелки... Знам ли, беше си нашата тайна, въпреки, че по цял ден бяхме заедно и с още много хора. По-добре да спра, че мога да дрънкам до утре, а много започвам да се отклонявам.