Loading...
BG

Хетеро, но...влюбен в мъж | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
randomguy15 Май 20 '19

Здравейте, за пръв път влизам тук и искам да разкажа какво се случва с мен, защото съм доста объркан. 

На 27 съм. Имал съм връзки с жени, кратки и по-дълги и всичко е било наред. Влюбвал съм се, имал съм своите прекрасни моменти, разочаровал съм се и така... Никога не бях си и помислял че мога да се влюбя в мъж, дори до скоро гледах с неразбиране на такива отношения. А след последната връзка с жена и разочарованието, реших че е време да остана сам за някакъв период, пък и имам малко свободно време.


Но...в началото на годината на работа се появи нов колега. В началото естествено отношенията бяха чисто колегиални. Постепенно се опознахме и ми направи впечатление че е изключително всеотдайно в работата, много възпитано и общително, приятно момче. Дори приключваше със своите неща по-рано и наминаваше покрай останалите колеги да попита дали не може да помогне с нещо. Някак си най-много си допаднахме с него и скоро започнахме да се виждаме и извън работното място. Имахме доста сходни интереси, а и той знаеше толкова много и интересни неща, приказваше много и беше забавен. Помислих че съм намерил човек който може да ми бъде добър приятел, на когото мога да разчитам при нужда. Нямах такива тук, защото не съм от този град. От веднъж седмично започнахме да излизаме почти всекидневно и да прекарваме все повече време заедно. Нямахме търпение да свърши работното време и да хукнем нанякъде. Все повече се привързахме един към друг. Аз търсих неговата компания, той моята. И се появиха чувствата...не съм вярвал че е възможно...но започнах да се влюбвам в този човек. Такова съвпадение на характери и толкова приятна компания не съм имал никога през живота си. Постепенно започнах да забелязвам неща във физиката му, които преди това не ми правиха впечатление. Започнах да си фантазирам някакви неща, как се гушкаме в едно легло и заспиваме и се будим заедно един до друг. Започнахме да си казваме неща като "липсваш ми", "нямам търпение пак да те видя"...някак си и двамата вече знаем, за тези 3 месеца, накъде вървят нещата...и в момента почти всекидневно се радваме на отношенията си ...но и никой не смее да направи решителна крачка. Не съм го гушкал, не съм го целувал...а вече искам...странно е, стигнали сме до момента в който трябва да се случат тези неща, но някак и двамата нещо ни спира...и се държим като объркани деца...Нямам някакви големи сексуални мераци към него, макар че той е хубаво момче и сигурно и до това ще се стигне, но просто искам да съм до него постоянно, да го гушкам, да му се радвам и да бъдем щастливи. Не знам как съм живял досега без него и не знам какво ще правя ако го загубя...толкова го искам...Борех се със себе си не исках да повярвам че се случва...но съм сериозно влюбен, а виждам че и той в мен...но не знам защо някак си и двамата вътрешно негласно сме се съгласили че засега нещата остават така...искам да го целуна но не знам как ще реагира, знам че е глупаво, а и той вече ми дава достатъчно сигнали че ме желае, както и аз на него...държим се малко като деца, но просто не вярвах че ще попадна в такава ситуация...тези дни мисля да му кажа че го обичам и дори да му предложа да заживеем заедно. От една страна съм сигурен че ще приеме, от друга се притеснявам да го направя...но вече трябва. :D Вие какво мислите?

Редактиран от randomguy15 Май 20 '19
Bobi369 Май 21 '19
Мисля,че щом сте наясно с отношенията си,няма никакъв проблем да направиш крачката.  Страхотно е,че си открил такъв човек. Ще ми се и аз да имах някакъв късмет в любовта като теб. Щом характерите ви си пасват, имат ли значение гениталите (не че пречат) 
dust_in_the_wind Май 21 '19
Според мен е прекалено рано за "обичам те", още пък повече за живеене заедно. Може да го уплашиш и да се получи обратен ефект. Идва лято. Вземете си отпуск и отидете някъде заедно за седмица, за две. Някъде на хубаво място, където да ви е приятно и можете да се отпуснете. И каквото има да се случва между вас, то непременно ще се случи. Простичко, непринудено, естествено, красиво. Успех, момче ;)
VIP
VKnight Май 21 '19
Ами какво да мислим! "Съдбата закрия смелите." :)  Щом го чувстваш, направи го. Ако не си готов за директно предложение, винаги можеш да "подготвиш почвата". Само гледай това (подготовката на почвата) да не се проточи с години!

И най-важното, не се самозалъгвай, че си хетеро (или както някои го наричат "нормален")! Добре дошъл в нашият свят, той е прекрасен! Е има си и недостатъци, но кое няма.ПП: Уроците на Сатурн не са от най-лесните и безболезнените, но след научаването им облекчението и ползите са големи. Щом си на 27, най-вероятно всеки момент в близките 1,5-2 години ти предстои завръщане на Сатурн ...

shugarguy Апр 2 '20
Интересно

Реклама