Loading...
BG

Пролетна дарителска кампания | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Май 5
Здравейте, за да оцелее сайта още една година, започваме пролетна дарителска кампания от днес до 5-и юни.

Целта ни е да съберем половината от необходимата за издръжка на сайта сума, която е 350 лв. Останалата половина, както винаги, ще поема аз. За съжаление, приходите от VIP абонаменти за миналата година клонят към 0, а сайта няма никакви други приходи.

Всеки желаещ да помогне, може да го направи по познатия начин чрез превод в EasyPay, Revolut или Paypal, като за това, ще получи съответният VIP абонамент. 

Благодаря предварително на всеки отзовал се.

Mod
admin Юни 4
Здравейте, по всичко излежда че целта на дарителската кампания няма да бъде постигната, като до момента сме събрали едва 10 лв.

При тези обстоятелства, и за да продължи съществуването на сайта, ще се наложи в следващите дни да преосмислим стратегията за ВИП абонаментите и BGay$ точките, като и за двете вероятно ще се наложи да се повишат цените и да се редуцират безплатните точки за потребители без ВИП абонамент.

Благодаря предварително за разбирането.

Редактиран от admin Юни 4
lednik Юни 6

Цитат от admin Здравейте, по всичко излежда че целта на дарителската кампания няма да бъде постигната, като до момента сме събрали едва 10 лв.

При тези обстоятелства, и за да продължи съществуването на сайта, ще се наложи в следващите дни да преосмислим стратегията за ВИП абонаментите и BGay$ точките, като и за двете вероятно ще се наложи да се повишат цените и да се редуцират безплатните точки за потребители без ВИП абонамент.

Благодаря предварително за разбирането.

Лошо, но не мисля че създаването на нови неудобства за малкото активни потребители ще реши проблема. Може би е нужна някаква нова стратегия, за да се привлекат нови потребители и евентуално реклами, от които да дойдат пари за поддръжката на сайта.
FireAndBlood Юни 6
Казах го и миналата година казвам го и сега. Според мен вече няма смисъл да се тормозите с този сайт. Има толкова много социални мрежи и приложения и хората въобще вече не влизат чрез лаптоп и компютър по разни сайтове и форуми. Всичко става по други начини. Въпреки че приложенията са и доста скъпи за да се използват всички функции, но пък всеки вече свикна в тях. Каквото и да се направи за съжаление няма как да се повдигне активността на сайта или приходите му. Но наистина е жалко, защото сайта е добре измислен и функционален и безплатен.
FireAndBlood Юни 6
Единственото нещо което може да се направи е по някакъв начин да се промени дизайнът, да се изтрият ненужните неща и неактивни потребители и да се превърне в приложение, за което съм сигурен че ще са нужни и доста пари. Дори може и да се отвори чрез някакъв вид реклама към всички LGBT защото предимно гей потребители има тук, а има и доста би/транс/лесби които също могат да се възползват.
user_4256 Юни 23
Без пари нищо не става. Ако потребителите не желаят да по помагат, няма смисъл да съществува самият сайт.
VIP
daniel Юни 28
Ще е хубаво да направите нещо като СМС микро-разплащане. Направих скромен превод на Революта ви. Не знам колко ще помогне, а и не знам дали въобще ще използвам сайта още дълго време, но според мен си заслужава да ви подкрепя.
Mod
admin Юни 29

Цитат от daniel Ще е хубаво да направите нещо като СМС микро-разплащане. Направих скромен превод на Революта ви. Не знам колко ще помогне, а и не знам дали въобще ще използвам сайта още дълго време, но според мен си заслужава да ви подкрепя.
Благодаря ти! Всяка малка сума е от значение. Активирах ти ВИП за една година  и 3000 BGay$.

Реклама