Loading...
BG

Отношения с ДОСТА по - възрастен | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
good__form Авг 16 '24

Здравейте, любопитно ми е да разбера вашите (по възможност интересни и обосновани) мнения по отношение на връзки с голяма разлика в годините.

Мисля, че за нашите среди това е доста често срещано. Понякога в града ти нямаш много голям избор и си принуден да се видиш с "батко", НО искам да прочета какво мислите за връзка тип 18 годишен с 50+ годишен. Или дори и да не е толкова фрапантно изглеждаща разлика, 25 с 60 или нещо от тоя порядък. (човек около 20-30 с човек около 50-60тте)

Мислите ли, че може да се получи? Мислите ли, че е грешно или има определена доза неравнопоставеност в такава връзка? Смятате ли, че един 18 годишен няма какво да прави с 60, намирате ли го за извратено/грешно? Смятате ли, че външният вид играе роля?

Любопитно ми е да прочета, пък ако може и някой да сподели личен опит, ще е още по - интересно.

lednik Авг 16 '24
Не мисля, че е нормално. Има момчета, които си търсят по-богати възрастни мъже, които да им дават пари и купуват подаръци. Има и объркани, които чувстват някаква по-голяма сигурност с възрастен мъж, или като малки им е липсвала бащина грижа и я търсят на по-късен етап...

Но за мен не е нормално да имам връзка с някой, който да е на годините на баща ми. Какво бъдеще има такава връзка? Хайде, 5-6 г. ако е, нищо не е. В много редки случаи да кажем, че може и да е повече, на по-големия наистина да не му личат годините и да имате пълно съвпадение на характерите...и все пак и тук бих сложил някакъв разумен таван.

Да си на 20 и да тръгнеш с 55-60-годишен...нещо явно не ти е наред...

Иначе от личен опит - най-големия с който съм бил, беше 5г. по-голям от мен. Сега съм на 30 и като ми каже някой 42-45, ми се струва много голяма разликата, не казвам, че е стар, но просто не е в категорията ми на интереси. Също и не търся много по-малки, 18-20-годишните са прекалено незрели, предпочитам по-сериозни момчета на 24-25г.

Редактиран от lednik Авг 16 '24
good__form Авг 20 '24

Благодаря за отговора, lednik

Какво мислиш за 55-60 годишните, които търсят специфично 20 годишни? Мислиш ли, че е по - приемливо? Мисля, че като цяло да речем един 20 годишен, добре изглеждащ и поддържан мъж може да се хареса на всеки без значение от годините. Само ако той ли проявява интерес към 55-60 ще бъде странен за теб (и по принцип) или ще е странно ако 60 годишен иска да си легне с толкова по - млад?

lednik Авг 20 '24

Цитат от good__form

Благодаря за отговора, lednik

Какво мислиш за 55-60 годишните, които търсят специфично 20 годишни? Мислиш ли, че е по - приемливо? Мисля, че като цяло да речем един 20 годишен, добре изглеждащ и поддържан мъж може да се хареса на всеки без значение от годините. Само ако той ли проявява интерес към 55-60 ще бъде странен за теб (и по принцип) или ще е странно ако 60 годишен иска да си легне с толкова по - млад?

Какво един 55-60-годишен ще предложи на един на 20? Ако е богат - може би пари, а друго - какво? :) За мен такива връзки са неестествени. Все пак всеки решава за себе си, но за мен има нещо, което не е нормално, в подобни отношения с огромна възрастова разлика - аз не мога да си представя да правя нещо с някой на възрастта на баща ми, а дори и по-голям...Естествено е да търся някой на около моята възраст, и мисля че не е нужно да изброявам предимствата. :) Когато възрастни мъже са търсили някакъв контакт с мен, веднага съм им давал ясен и недвусмислен отговор, че между нас нищо не може да има и няма смисъл да си губят времето.

Редактиран от lednik Авг 20 '24

Реклама