Здравейте,
Някъде четох, че съществуването на „гей-радар“ е едва ли не доказано вече. Аз също смея да твърдя, че усещам подобно нещо.
Любопитно ми е, някой заблуждавал ли го е гей-радарът и какви бяха последствията?
Здравейте,
Някъде четох, че съществуването на „гей-радар“ е едва ли не доказано вече. Аз също смея да твърдя, че усещам подобно нещо.
Любопитно ми е, някой заблуждавал ли го е гей-радарът и какви бяха последствията?
Има много интересно шоу което третира именно темата - Playing it straight където една жена трябва да познае кой от 12 претендента за сърцето ѝ не е гей за да спечели голямата награда - никога не е очевидно и доста често лъже.
жената как ще има гейдар? хетеросексуалнатаГейдара е способността да идентифицираш че един човек е хомосексуален. Не е резервирано само за хомосексуални хора, поне аз не мисля че е.
жената как ще има гейдар? хетеросексуалнатаГейдара е способността да идентифицираш че един човек е хомосексуален. Не е резервирано само за хомосексуални хора, поне аз не мисля че е.
по-скоро е впособност дали някой е като теб или не, за да може да се размножаваМоже би инстинкта е в основата на това, затова толкова обичаме опитите за размножаване между нас :D :D