Loading...
BG

Първият ти път с мъж :: Разкажи и спечели годишен ВИП | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Мар 31 '19
Вълнуващо, разтърсващо... просто приятно или може би, болезнено -разкажи за първият си път с мъж и можеш да спечелиш годишин ВИП абонаменент за сайта.


Разкажи как и къде се запознахте, за първата среща, и първият път. 

А какво се случи след това? Получи ли се нещо повече или беше просто "секс за една нощ"?


Всеки интересен разказ ще донесе на автора си годишен ВИП абонамент за сайта.


Вие сте...


dxd__ddd Апр 6 '19
Предполагам моето не е за тази тема, но искам да споделя с някой. Снощи сънувах, че се целувам с един мъж, който беше много хубав. Целуваше ме с език, целуваше и гърдите ми. Чувствах нещо много приятно, обаче после се събудих и станах. Не съм бил с мъж досега, но този сън ми хареса и исках да го споделя. Ако не е по темата, може да изтриете коментара ми.
VIP
vladko92 Апр 6 '19
Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
stiiw44 Апр 7 '19

Цитат от vladko92 Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
vladko92 koi tie imeila ?  leons@abv.bg pi6i mi !
VIP
looking_for_ Апр 7 '19
Първият път ми беше преди 13-14 години.Имах среща за интервю за работа с един господин по-голям от мен с около 15 години.Седнахме на кафе,поговорихме,после ме закара до бъдещата ми месторабота,след което ме покани на обяд в неговият апартамент.Направи обяд,а аз усетих накъде отиват нещата.Колебаех се,но интересът ми към секса с мъж надделя и след като хапнахме,той ме заведе в спалнята и аз се оставих да прави с мен каквото иска.Беше доста опитен,а на мен хем ми хареса,хем после ме хвана срам от самият себе си.Покани ме да отида и на следващата вечер,но аз не отидох и така и повече не се видяхме.
VIP
slayerbbb Апр 9 '19
аз понеже харесвам, женствени, травестити, и кросдресъри търсих такъв. е и намерих. преди 5-6 години. платих. беше чудесно. от тогава продължавам.
VIP
jujulette Апр 21 '19
Моят първи път беше най-щастливия и дългоочакван момент в живота ми. Случи преди няколко години през един много слънчев, топъл и пролетен 17 март. Отдавна бях жадувал и си представял как ще мине и какво ще се случи във заветния ден, но съм му безкрайно благодарен за това че ме предразположи, беше безкрайно внимателен, нежен и страстен и ме качи на 7мото небе.


След като предния ден се бяхме видяли на ресторант, той ме покани на вечеря у тях. Съгласих се макар и да имах съмнения дали ще има секс или не. Навечеряхме и наговорихме се след което той ме прегърна, целуна ме страстно и ме заведе до леглото си и почна да ме съблича, той остана облечен още доста след това. Не знам дали е защото бях млад и неопитен, но този мъж до днес е един от най-нежните, страстни и горещи партньори с които съм бил - любовната игра беше дълга, страстна и изпълнена с целувки, милувки, игра и близост. Нямаше кътче от тялото ми което той да не опозна, това ме прати в делириум. Аз направих същото. Обожавам космати гърди а той имаше гъсти и дълги косми по целия торс, картинка от която изтръпвам до ден днешен и изживяване което и до днес ме буди от мокрите ми сънища. За първи път в живота си прониквах в тялото на любовен партньор, след това той в моето. В този ден се зароди пламенна и бурна любов, която ми подари първата връзка в живота, безценни спомени и много перипетии. След тази нощ последваха още много подобни в които придобих увереност и опит във всичко свързано с любовта между двама мъже. За съжаление обаче любовта ни не издържа на предизвикателствата и изпитанията на времето и живота и всеки от нас тръгна по собствения си път. 


До ден днешен обаче аз със умиление и капка съжаление все още помня онази нощ, в която открих невероятния свят на неподправената любов и безумната страст с която са способни да се искат и обичат само и единствено двама мъже. Помня приятната музика за секс, помня влудяващата комбинация на хубав парфюм и мириса на мъж от потното му тяло и как те се смесваха и допълваха интензивността на емоциите и всичките ми сетива. 


Винаги ще запазя и върховното удовоствие че той ме изпълни целия.  Както в пряк, така и в преносен смисъл.

Редактиран от jujulette Апр 21 '19
VIP
DemonHug Апр 23 '19
Първият ми път беше с най-близкия ми приятел тогава,бях на 18,а той на 17.
Запознахме се година или малко повече преди да се случи това между нас(края на 2014- началото на 2015) покрай общи познати в една компания с която лично аз нямах бищо общо пък и вече е разпадната отдавна, та се наложи веднъж да се навия да отида при тях заради приятели.Там той дойде и се запозна с нас, бях с един приятел и тръгнахме да обикаляме из квартала 3мата и се махнахме от там, от тогава почна всичко, сближихме се много бързо за около няколко месеца, близо година(беше много разпокъсано това време в което бяхме приятели и не беше много, но на мен ми се струваше много).Един ден просто реших да му споделя за себе си, че си падам по момчета и т.н.  прие го доста добре,написах му го в месинджър и на следващия ден цял ден обсъждахме това.Стана време да се прибираме при което той ми предложи да пробваме някой път да се целуваме и може би след това нещо повече,сподели ми че донякъде и той има разни фантазии с момчета или просто от любопитсво да пробва,искаше да опита какво е да прави свирки.Аз естествено се съгласих,защото исках най-накрая да ми се случи всичко това, не се бях замислял че ще е странно, нито някога щях аз да тръгна да му предлагам такива неща, та си викам защо не, след като той предложи :Д 
Стигна се до момента в който един ден бяхме в тях, техните постоянно ги нямаше за разлика от наще, целувахме се,натискахме се, правеше ми свирки, беше яко особено за мен, щото аз си знам от малък че тея неща ми харесват и че ще ми харесат, и така продължихме няколко пъти, почти всеки път в който бяхме в тях, в нас или на др място, харесваше му да прави свирки, но беше много объркан, един път му харесваше др път не, мислеше си че е грешно да прави тея неща, някой път не искаше, др път се навиваше, беше адски странна цялата тая наша ситуация. Момента в който го отказах от момчетата беше като се нави един ден да го направим вече наистина,вкарах му го за около минута,две, не издържа, изобщо не му хареса и от тогава остана отвратен от всичко това, но въпреки всичко продлжаваше от време на време да ми прави свирки, докато се отказа един ден да спрем с това изцяло.Цялото това сексуално приключение между нас продължи около 4,5 месеца и месец след като спряхме секс. контакт се разделихме и като приятели,но поради други съвсем различни и наши си лични проблеми,които нямаха общо с това, но пък до една степен може и да е имало поне аз така мисля, не съм сигурен за това.Това ми беше първият път в който осъществих сексуален контакт с момче и то приятел, определно най-странният първи път който можех да имам :ДДД , след това открих сайтове, приложения и не съм го правил с приятели, а и не смятам да го правя.Край.
VIP
lednik Май 9 '19

Беше толкова отдавна...и двамата млади и любопитни. В горещия август, Созопол...слънце, плаж, вода, полуголи мъже...какво му трябва на човек. 

Квартирата му беше до моята, а терасата голяма и обща. Понеже и той и аз бяхме сами, се сприятелихме бързо и излизахме заедно. Беше приятно момче, високо, с тийнейджърска "брада"  и много слабо. Някак си се усетихме че сме от една порода, интуиция.Нещата се развиваха постепенно, първо по-особени погледи и оглеждане от до, после уж неволни докосвания под водата(той беше добър плувец, аз не толкова

)...докато стигнахме до целувка...оставаха само 2 дни и кой откъде е, но последните 2 нощи прекарахме в едно легло...не сме правили кой знае какви неща но имаше страст и желание за опознаване на тялото на другия и да му доставиш удоволствие...а и двамата за пръв бяхме с човек от същия пол в леглото. Допаднахме си общо взето, но знаехме че ще е трудно да има нещо между нас, щеше да ни дели цяла България разстояние, а и бяхме хлапаци неготови за нещо сериозно и истинско. Е, разменихме скайп, но се оказа че той ме е прецакал и ми е дал фалшив...аз му бях дал моя но никога не ме потърси. Това остана и първия ми и единствен път "просто секс" в моя гей живот (въпреки че гушкането и опипването беше повече от секса, но както и да е). 
VIP
baivanio Авг 12 '19
Женен съм , но в службата ми започна едно младо момче, което е Гей.

Веднъж ме попита бих ли го ,,подал" на мъж , стана ми интересно и му го подадох направи ми страхотен Минет.

Вече ми лапа редовно.

VIP
hunter123456 Авг 17 '19

Интересна тема сте захванали, и аз ще взема да се включа.


Моята история започва от един басейн, или по-точно Басейнът, горещия в Дружба, варненци много добре знаят за кой точно става въпрос. Аз лично съм му голям фен.


По това време бях с момиче. Тя се беше разделила преди време с нейния бившия и нещата между нас почнаха повече като утешение за тяхната раздяла. Отначало нямаше нищо интимно или сексуално, но с времето решихме, че си допадаме поне до някаква степен и прекарахме няколко месеца заедно.


Та решаваме ние с това момиче да ходим на басейна, беше някъде малко след нова година 2011 или 2012, не си спомням точно вече. Киснем си се ние в гьола, спомнете си, че по това време не беше нов, а си беше просто гьол и по някое време взехме да огладняваме. Докато го коментираме това, двойката до нас най-безочливо и нагло муаха чипс. Съжалиха ни и ни поканиха да хапнем и ние. Така всъщност се запознах с него.


Вечерта мина в смях и приказки с двойката, с която се запознахме. Оказа се, че всъщност не са двойка, а просто приятели, които живеят заедно та да си делят наема. Общото между нас четиримата беше, че много се кефим на басейна. Стана време да си ходим и мъжете към мъжката баня, жените към женската.


Под душовете много много не го загледах, но в съблекалнята го загледах... и нямаше как. Така го беше надървил, че нямаше как да не се забележи . На дължина някъде около 18-19, но по-впечатляващото беше дебелината. Имам се за човек с нормален пенис (15-16 см, и нормално дебел), но когато по-късно си ги търкахме един в друг моя направо се губеше на фона на неговия. Явно си ме беше харесал и реши да покаже какво има, пък ако клъвна клъвна. Тогава направих коментар, че му е доста голям и че това е готино. Той каза нещо от сорта, че лесно се дървил и му правил проблеми...


Така приключи вечерта. Нищо не се случи. На раздяла си разменихме телефоните, защото си бяхме изкарали готино и си казахме, че пак трябва да отидем някой път на басейна заедно.


От време на време си пишехме в скайп, но през следващите няколко месеца така и не се видяхме. С времето обаче, той започна да ме разпитва разни неща за сексуалния ми живот и дали съм харесал гледката от съблекалнята. Поиска снимка на хуя ми надървен, защото аз съм го бил видял така и той искал да ме види. Така и не му пратих, не мислех, че е редно.


Тук трябва да поясня, че по това време знаех, че имам интерес и към момчета. Бях започнал да гледам гей порно. От начало от любопитство, но скоро открих, че много ме възбужда.


Тук ми се струва, че е уместно да дам име на момчето, ще го нарека Иван, но това не е истинското му име. Та разбираме се веднъж с Иван да ходим пак на басейн, но този път само двамата. Нямах идея за нищо сексуално, по-скоро исках да се видим защото не се бяхме виждали месеци. Аз вече се бях разделил с момичето с което бях, а неговата съквартирантка беше на работа.


И така двамата на 409, слизаме на спирката на Дружба и не след дълго - в басейна. Приказвахме си всякакви неща. По някое време Иван ми каза че му е любопитно да ме види гол. Аз му викам, че няма как в басейна, а той вика да мръднем малко встрани. За уточнение, вечерно време си ставаше доста романтично в басейна, приглушена светлина, пара заради горещата вода и далечния край на басейна беше доста притъмнен, та ако няма хора там, а то често никой не ходеше, защото водата беше по-хладна там, това място си беше идеално за палави игри. Вярвам много варненци са плющели там.


Мръднахме ние настрани и си свалих банския, веднага се надървих (на мен толкова ми трябва) и Иван взе леко да си играе с него. Разбира се беше мега яко. Той също си смъкна банския и лъсна с цялата си прелест. Хвана ми ръката и я постави да хуя си и той изпълни ръката ми. Така си играхме доста с пишките. Питам го: "хубаво ли ти е", той вика: "да", "искаш ли да ти стане още по-хубаво", питам аз, той вика: "да". Аз се потопих под вода и му го налапах... беше огромен и изпълни устата ми. Така направих няколко потапяния, на последното от които той ме избута - за малко да свърши. После той върна услугата - беше много яко. Накрая аз отидох и свърших в кенефа, той така и не свърши.


Така приключи първата ни сексуална игра. След още някоя и друга седмица, вече беше станало ясно на къде отиват нещата, той ме покани да прекарам вечерта при него. Аз му викам окей, ама трябва да се приготвим.


Тук пак ще направя още едно пояснение, че по това време вече имах опит с аналния секс. Имах за няколко месеца една приятелка, която твърдеше, че не е нимфоманка, но си беше - те тия са най-страшните, отричат, ама като те почнат няма спиране... смъкваш по килограм в минута... . Нея я навих за анален, но нейния отговор беше: "Добре, но първо ти". Тя си ходеше с чантата с вибраторите, та си направихме по една клизма и ми показа как се ползват вибратори. Явно я кефеше да ми вре разни неща отзад - на мен също се оказа, че ми харесва.


Купихме презервативи, лубрикант и анален разширител - толкова му беше голям, че нямаше как да се мине преди това без разширител. Отидох у тях, хапнахме, пийнахме и се почнахме. От начало имаше много свирки, след това аз си наврях разширителя, от него болеше малко, защото го бях взел по-големичък като за размерите на Иван. После той ме излиза едно хубаво, беше много яко и след това ми го навря. Имах много сериозни съмнения, че въобще ще мога да го поема, но го поех и беше готино. Източихме се един друг и така приключи първия път.


Скоро след това повторихме, само че тогава аз бях активния. Беше много зверско и много яко го източих тогава. Той легнал по гръб и разкрачен, аз го шибам яко и в същото време му правя чекия. Мега здраво се източи тогава, беше запомнящо се.


Най-запомнящия се момент с него беше мисля третия път, когато аз бях в ролята на пасивен. Пак имаше много свирки, много лизане. Тогава вече имахме повече опит по между ни и знаехме, кой какво и как харесва. Сменяхме различни пози и на последната той легнал по гръб, аз върху него с гръб към него и хуя му до корен в мен. Вече се бяхме ебали известно време и двамата бяхме много възбудени. Както бяхме в тази поза, първо той ме еба, а после аз започнах да се движа нагоре надолу. Той беше хванал хуя ми и така се получаваше, че хем аз се еба на хуя му, хем той ми бие зверска чекия. Пот хвърчеше на всякъде от мен и кулминацията наближаваше. След няколко минути бясно яздене на чепа му, викам му "ще свърша" с идеята да ме пусне, защото момента беше много готин и исках да продължи още. Но той продължи да ми го държи, аз пак му казвам, но той пак продължава да държи, но аз не забавям ритъма. След няколко секунди се разхвърча сперма на всякъде, продължих да се клатя на хуя му още малко и спрях. В този момент разбрах колко много бях изморен и колко много бях останал без сили. Преместих се от него и се проснах на леглото... чувството беше уникално. За жалост той така и не свърши, но аз нямах и грам сила да му помогна.


Иван беше първия мъж с когото го направих, а този последния път, който описах беше и най-готиния ми секс изобщо и с момиче и с момче. С времето го правихме още пъти, но след няколко години всеки пое по своя път.

VIP
Loveless91 Авг 20 '19
Запознахме се покрай обща позната. Беше висок, слаб, тъмна коса и очи - не беше мой тип. Винаги дъвчеше "Орбит Диня" и миришеше на мен, защото явно майките ни използвахме един и същи омекотител за пране. След запонанството ни ми се стори странен и доста дръпнат, не му обърнах много внимание. Няколко дни по-късно получих обаждане от непознат номер - оказа се, че моята позната му дала номера ми без да ме попита и момчето ме канеше на кафе. Бях на 17, доста свит и несигурен, но тя така или иначе му беше казал за мен, а и нищо не губех с едно кафе. Кафето се превърна в разходка по плажа в студен ноемврийски ден и целувка за довиждане. Не беше голяма любов нито за мен, нито за него, но и двамата бяхме на една възраст, еднакво неопитни и имахме нужда от това. Неусетно бяхме във връзка вече два месеца. Хормоните бушуваха, нямахме място за нещо повече от открадната целувка в някой ъгъл и започваше да ни личи. Накрая ни се отвори възможност да останем насаме в дома му. Или поне така мислихме. Тъкмо се отпуснахме и започнахме да се натискаме неловко на леглото му, когато се чу шум от кухнята. Беше снежен януарски ден, имаше сняг до уши и тъй като живееха на Златни, където често хващат снежни капани, бяха пуснали майка му от работа. Не зная дали жената предусети нещо или просто си беше досадна, но на всеки десет минути идваше да предложи сокче или сладки, а ние се правехме, че гледаме "Хаус". Разминахме се само с 10 минути натискане. Минаха още няколко седмици и вече открито говорехме това как ни е време да направим крачката. Този път беше мой ред да го поканя. Бяхме сами вкъщи за целия ден, тъй като родителите ми бяха извън града. Целувахме се, натискахме се, имахме само презервативи, но желанието си каза своето и се стигна до край. Няма да навлизам в подробности - и двамата бяхме разочаровани от нашия първия път. Сега като се замисля, май не е много добра идея първия път да е с човек без опит, също като теб. Отне ни още няколко седмици и  малко проучване, за да разберем какво толкова му е хубавото на секса. Накрая се разделихме и повече така и не се видяхме, но завинаги ще си останем "ужасният първи път и далеч по-хубавият трети".
Редактиран от Loveless91 Авг 21 '19
VIP
hunter123456 Авг 28 '19
Antonio_Mallorca_2890 Това на колко места в нета си го публикувал, че на доста излиза... и един път в столицата, един път във Велико Търново... да се беше постарал малко повече...
VIP
alexd Сеп 3 '19
Лелее връщам се доста назад в времето ! 


Това беше може би през 2006г още бях доста малък 

незнаех какво искам, какво е гей, какво е секс  ни най малко да правя нещо подобно !

Спомням си че беше преди началото на даскало бях се запознал с по големия брат на един мой съученик... 

беше доста симпатично младо момче на едва 15/6 години 

а аз дребния едва 3 ти клас :D 

запознахме се в центъра на моето село и незнайно защо започнах да изпитвам страно чувство което не  бях изпитвал преди и беше чуждо за мен. 

Не си спомням много подробности но помня едно, че го издирвах на всякъде и явно го ревнувах хахха 

исках винаги да съм покрай него да говорим и т.н 

 и така мина доста време  беше  декемврийски ден в който го бях срешнал да се прибира в тях, спряхе се  казахме си здравей, как е а у 

и той  предложи да седнем някъде да изпушим по една цигара тогава беше доста модерно да се крием и да пушим 

влязохме в една стара сграда  запалихме по една цигара и седнахме на земята  докато си пушим и говорим той започна да ме пипа по гърба и лека по лека да слиза по надоло.

Аз разбира се си мълча и умирам от кеф че ме пипа хах 

започна да ме пипа по гъза и си виках на ум ся пък защо по гъза 

и кат ми каза искаш ли да те чукам, 

останах в чудо какво ли иска да каже 

и на инерция се съгласих 

станахме на крака  и ми каза да си сваля панталоните 

стана ми  доста страно 

свалих си ги със срам 

обърна ме и започна да ме пипа по гъза да си играе с ануса ми което беше уау за мен !

накара ме да му хвана х*я и аз хванах разбира се 

научи ме как се правят свирки ! 

а мен ме беше гнус и се давех 

 било то да си го представям  за близалка 

и аз  шах ! хахах 

каза ми легни на земята, легнах ! 

посредством и той легна върху мен 

 и започна акта ! 

то болка ли не беше то охкане ли не беше 

за моя радост свърши бързо и аз вече щаслив от положението ! 

прибрах се в нас с триста зора ! с болки отзад хахах

и така последва втора среща, трета, четвърта и т.н  да не кажа че всеки ден се повтаряше едно и също в началото ми беше страхотно но после ми стана гадно  че едва ли не просто ме използваше за секс и това е ! 

всичко така продължи около 5 месеца и сложихе тотален край на нещата случи се ужасен инцидент с него и за съжеление го загубих тотално ! 


Редактиран от alexd Сеп 3 '19

Реклама