Loading...
BG

Първият ти път с мъж :: Разкажи и спечели годишен ВИП | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Мар 31
Вълнуващо, разтърсващо... просто приятно или може би, болезнено -разкажи за първият си път с мъж и можеш да спечелиш годишин ВИП абонаменент за сайта.


Разкажи как и къде се запознахте, за първата среща, и първият път. 

А какво се случи след това? Получи ли се нещо повече или беше просто "секс за една нощ"?


Всеки интересен разказ ще донесе на автора си годишен ВИП абонамент за сайта.


Вие сте...


dxd__ddd Апр 6
Предполагам моето не е за тази тема, но искам да споделя с някой. Снощи сънувах, че се целувам с един мъж, който беше много хубав. Целуваше ме с език, целуваше и гърдите ми. Чувствах нещо много приятно, обаче после се събудих и станах. Не съм бил с мъж досега, но този сън ми хареса и исках да го споделя. Ако не е по темата, може да изтриете коментара ми.
VIP
vladko92 Апр 6
Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
stiiw44 Апр 7

Цитат от vladko92 Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
vladko92 koi tie imeila ?  leons@abv.bg pi6i mi !
VIP
looking_for_ Апр 7
Първият път ми беше преди 13-14 години.Имах среща за интервю за работа с един господин по-голям от мен с около 15 години.Седнахме на кафе,поговорихме,после ме закара до бъдещата ми месторабота,след което ме покани на обяд в неговият апартамент.Направи обяд,а аз усетих накъде отиват нещата.Колебаех се,но интересът ми към секса с мъж надделя и след като хапнахме,той ме заведе в спалнята и аз се оставих да прави с мен каквото иска.Беше доста опитен,а на мен хем ми хареса,хем после ме хвана срам от самият себе си.Покани ме да отида и на следващата вечер,но аз не отидох и така и повече не се видяхме.
VIP
slayerbbb Апр 9
аз понеже харесвам, женствени, травестити, и кросдресъри търсих такъв. е и намерих. преди 5-6 години. платих. беше чудесно. от тогава продължавам.
VIP
jujulette Апр 21
Моят първи път беше най-щастливия и дългоочакван момент в живота ми. Случи преди няколко години през един много слънчев, топъл и пролетен 17 март. Отдавна бях жадувал и си представял как ще мине и какво ще се случи във заветния ден, но съм му безкрайно благодарен за това че ме предразположи, беше безкрайно внимателен, нежен и страстен и ме качи на 7мото небе.


След като предния ден се бяхме видяли на ресторант, той ме покани на вечеря у тях. Съгласих се макар и да имах съмнения дали ще има секс или не. Навечеряхме и наговорихме се след което той ме прегърна, целуна ме страстно и ме заведе до леглото си и почна да ме съблича, той остана облечен още доста след това. Не знам дали е защото бях млад и неопитен, но този мъж до днес е един от най-нежните, страстни и горещи партньори с които съм бил - любовната игра беше дълга, страстна и изпълнена с целувки, милувки, игра и близост. Нямаше кътче от тялото ми което той да не опозна, това ме прати в делириум. Аз направих същото. Обожавам космати гърди а той имаше гъсти и дълги косми по целия торс, картинка от която изтръпвам до ден днешен и изживяване което и до днес ме буди от мокрите ми сънища. За първи път в живота си прониквах в тялото на любовен партньор, след това той в моето. В този ден се зароди пламенна и бурна любов, която ми подари първата връзка в живота, безценни спомени и много перипетии. След тази нощ последваха още много подобни в които придобих увереност и опит във всичко свързано с любовта между двама мъже. За съжаление обаче любовта ни не издържа на предизвикателствата и изпитанията на времето и живота и всеки от нас тръгна по собствения си път. 


До ден днешен обаче аз със умиление и капка съжаление все още помня онази нощ, в която открих невероятния свят на неподправената любов и безумната страст с която са способни да се искат и обичат само и единствено двама мъже. Помня приятната музика за секс, помня влудяващата комбинация на хубав парфюм и мириса на мъж от потното му тяло и как те се смесваха и допълваха интензивността на емоциите и всичките ми сетива. 


Винаги ще запазя и върховното удовоствие че той ме изпълни целия.  Както в пряк, така и в преносен смисъл.

Редактиран от jujulette Апр 21
VIP
DemonHug Апр 23
Първият ми път беше с най-близкия ми приятел тогава,бях на 18,а той на 17.
Запознахме се година или малко повече преди да се случи това между нас(края на 2014- началото на 2015) покрай общи познати в една компания с която лично аз нямах бищо общо пък и вече е разпадната отдавна, та се наложи веднъж да се навия да отида при тях заради приятели.Там той дойде и се запозна с нас, бях с един приятел и тръгнахме да обикаляме из квартала 3мата и се махнахме от там, от тогава почна всичко, сближихме се много бързо за около няколко месеца, близо година(беше много разпокъсано това време в което бяхме приятели и не беше много, но на мен ми се струваше много).Един ден просто реших да му споделя за себе си, че си падам по момчета и т.н.  прие го доста добре,написах му го в месинджър и на следващия ден цял ден обсъждахме това.Стана време да се прибираме при което той ми предложи да пробваме някой път да се целуваме и може би след това нещо повече,сподели ми че донякъде и той има разни фантазии с момчета или просто от любопитсво да пробва,искаше да опита какво е да прави свирки.Аз естествено се съгласих,защото исках най-накрая да ми се случи всичко това, не се бях замислял че ще е странно, нито някога щях аз да тръгна да му предлагам такива неща, та си викам защо не, след като той предложи :Д 
Стигна се до момента в който един ден бяхме в тях, техните постоянно ги нямаше за разлика от наще, целувахме се,натискахме се, правеше ми свирки, беше яко особено за мен, щото аз си знам от малък че тея неща ми харесват и че ще ми харесат, и така продължихме няколко пъти, почти всеки път в който бяхме в тях, в нас или на др място, харесваше му да прави свирки, но беше много объркан, един път му харесваше др път не, мислеше си че е грешно да прави тея неща, някой път не искаше, др път се навиваше, беше адски странна цялата тая наша ситуация. Момента в който го отказах от момчетата беше като се нави един ден да го направим вече наистина,вкарах му го за около минута,две, не издържа, изобщо не му хареса и от тогава остана отвратен от всичко това, но въпреки всичко продлжаваше от време на време да ми прави свирки, докато се отказа един ден да спрем с това изцяло.Цялото това сексуално приключение между нас продължи около 4,5 месеца и месец след като спряхме секс. контакт се разделихме и като приятели,но поради други съвсем различни и наши си лични проблеми,които нямаха общо с това, но пък до една степен може и да е имало поне аз така мисля, не съм сигурен за това.Това ми беше първият път в който осъществих сексуален контакт с момче и то приятел, определно най-странният първи път който можех да имам :ДДД , след това открих сайтове, приложения и не съм го правил с приятели, а и не смятам да го правя.Край.
VIP
Lovesuck Май 6
Беше преди 8 години намерихме се в един сайт той ми писа, че харесва дамско бельо и чорапогащи също като мен. Разменихме си снимки и се уговорихме да се видим, беше около 45 годишен, а аз бях на 18. Минахме през магазина да напазаруваме и ме заведе у тях. Още в асансьора започна да ме опипва и целува страстно с език. Влязохме в апартамента му, беше добре обзаведен аз отидох до банята да се освежа и облеча подобаващо в черен чорапогащник с много ликра и дантелени черни прашки. Той ме чакаше чисто гол на спалнята аз се качих върху него и започнахме да се целуваме страстно, беше доста опитен, опипваше ме страстно и ме целуваше аз започнах да го пипам по огромното му мъжко достойнство (някъде около 20-23 см) след което го налапах страстно той ми разкъса оскъдното бельо и ми го вкара нежно, Ужасно много ми хареса, беше ми за първи път много се срамувах от себе си но ми беше и адски хубаво, към края на половия акт свърши по гърба ми, усетих топлата му сперма как се разлива по тялото ми. Пийнахме вино, поговорихме, погушкахме се, след което аз си тръгнах. Видяхме се още няколко пъти след това, аз не знаех все още какво точно искам и един ден като го потърсих ми каза че има приятел и е започнал връзка и ако може да не го търся вече и от тогава вече 6-7 години не сме се виждали.
VIP
Hello Май 9

Беше толкова отдавна...и двамата млади и любопитни. В горещия август, Созопол...слънце, плаж, вода, полуголи мъже...какво му трябва на човек. 

Квартирата му беше до моята, а терасата голяма и обща. Понеже и той и аз бяхме сами, се сприятелихме бързо и излизахме заедно. Беше приятно момче, високо, с тийнейджърска "брада"  и много слабо. Някак си се усетихме че сме от една порода, интуиция.Нещата се развиваха постепенно, първо по-особени погледи и оглеждане от до, после уж неволни докосвания под водата(той беше добър плувец, аз не толкова

)...докато стигнахме до целувка...оставаха само 2 дни и кой откъде е, но последните 2 нощи прекарахме в едно легло...не сме правили кой знае какви неща но имаше страст и желание за опознаване на тялото на другия и да му доставиш удоволствие...а и двамата за пръв бяхме с човек от същия пол в леглото. Допаднахме си общо взето, но знаехме че ще е трудно да има нещо между нас, щеше да ни дели цяла България разстояние, а и бяхме хлапаци неготови за нещо сериозно и истинско. Е, разменихме скайп, но се оказа че той ме е прецакал и ми е дал фалшив...аз му бях дал моя но никога не ме потърси. Това остана и първия ми и единствен път "просто секс" в моя гей живот (въпреки че гушкането и опипването беше повече от секса, но както и да е). 

Реклама