Loading...
BG

Първият ти път с мъж | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
Mod
admin Мар 31 '19
Вълнуващо, разтърсващо... просто приятно или може би, болезнено -разкажи за първият си път с мъж и можеш да спечелиш годишин ВИП абонаменент за сайта. 


Разкажи как и къде се запознахте, за първата среща, и първият път. 

А какво се случи след това? Получи ли се нещо повече или беше просто "секс за една нощ"?


Всеки интересен разказ ще донесе на автора си годишен ВИП абонамент за сайта, до 1 март 2020 г.


Вие сте...

Редактиран от admin Мар 1 '20
The92Ghost Апр 6 '19
Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
stiiw44 Апр 7 '19

Цитат от vladko92 Първият път със мъж ми беше преди 7-8 години, не беше приятно понеже той беше изключително груб и не се съобразяваше. Доста ме нарани, но въпреки това, това не ме отказа от това да пробвам пак и вторият път беше много по приятно и със правилният човек. :)
vladko92 koi tie imeila ?  leons@abv.bg pi6i mi !
looking_for_ Апр 7 '19
Първият път ми беше преди 13-14 години.Имах среща за интервю за работа с един господин по-голям от мен с около 15 години.Седнахме на кафе,поговорихме,после ме закара до бъдещата ми месторабота,след което ме покани на обяд в неговият апартамент.Направи обяд,а аз усетих накъде отиват нещата.Колебаех се,но интересът ми към секса с мъж надделя и след като хапнахме,той ме заведе в спалнята и аз се оставих да прави с мен каквото иска.Беше доста опитен,а на мен хем ми хареса,хем после ме хвана срам от самият себе си.Покани ме да отида и на следващата вечер,но аз не отидох и така и повече не се видяхме.
slayerbbb Апр 9 '19
аз понеже харесвам, женствени, травестити, и кросдресъри търсих такъв. е и намерих. преди 5-6 години. платих. беше чудесно. от тогава продължавам.
jujulette Апр 21 '19
Моят първи път беше най-щастливия и дългоочакван момент в живота ми. Случи преди няколко години през един много слънчев, топъл и пролетен 17 март. Отдавна бях жадувал и си представял как ще мине и какво ще се случи във заветния ден, но съм му безкрайно благодарен за това че ме предразположи, беше безкрайно внимателен, нежен и страстен и ме качи на 7мото небе.


След като предния ден се бяхме видяли на ресторант, той ме покани на вечеря у тях. Съгласих се макар и да имах съмнения дали ще има секс или не. Навечеряхме и наговорихме се след което той ме прегърна, целуна ме страстно и ме заведе до леглото си и почна да ме съблича, той остана облечен още доста след това. Не знам дали е защото бях млад и неопитен, но този мъж до днес е един от най-нежните, страстни и горещи партньори с които съм бил - любовната игра беше дълга, страстна и изпълнена с целувки, милувки, игра и близост. Нямаше кътче от тялото ми което той да не опозна, това ме прати в делириум. Аз направих същото. Обожавам космати гърди а той имаше гъсти и дълги косми по целия торс, картинка от която изтръпвам до ден днешен и изживяване което и до днес ме буди от мокрите ми сънища. За първи път в живота си прониквах в тялото на любовен партньор, след това той в моето. В този ден се зароди пламенна и бурна любов, която ми подари първата връзка в живота, безценни спомени и много перипетии. След тази нощ последваха още много подобни в които придобих увереност и опит във всичко свързано с любовта между двама мъже. За съжаление обаче любовта ни не издържа на предизвикателствата и изпитанията на времето и живота и всеки от нас тръгна по собствения си път. 


До ден днешен обаче аз със умиление и капка съжаление все още помня онази нощ, в която открих невероятния свят на неподправената любов и безумната страст с която са способни да се искат и обичат само и единствено двама мъже. Помня приятната музика за секс, помня влудяващата комбинация на хубав парфюм и мириса на мъж от потното му тяло и как те се смесваха и допълваха интензивността на емоциите и всичките ми сетива. 


Винаги ще запазя и върховното удовоствие че той ме изпълни целия.  Както в пряк, така и в преносен смисъл.

Редактиран от jujulette Апр 21 '19
lednik Май 9 '19

Беше толкова отдавна...и двамата млади и любопитни. В горещия август, Созопол...слънце, плаж, вода, полуголи мъже...какво му трябва на човек. 

Квартирата му беше до моята, а терасата голяма и обща. Понеже и той и аз бяхме сами, се сприятелихме бързо и излизахме заедно. Беше приятно момче, високо, с тийнейджърска "брада"  и много слабо. Някак си се усетихме че сме от една порода, интуиция.Нещата се развиваха постепенно, първо по-особени погледи и оглеждане от до, после уж неволни докосвания под водата(той беше добър плувец, аз не толкова

)...докато стигнахме до целувка...оставаха само 2 дни и кой откъде е, но последните 2 нощи прекарахме в едно легло...не сме правили кой знае какви неща но имаше страст и желание за опознаване на тялото на другия и да му доставиш удоволствие...а и двамата за пръв бяхме с човек от същия пол в леглото. Допаднахме си общо взето, но знаехме че ще е трудно да има нещо между нас, щеше да ни дели цяла България разстояние, а и бяхме хлапаци неготови за нещо сериозно и истинско. Е, разменихме скайп, но се оказа че той ме е прецакал и ми е дал фалшив...аз му бях дал моя но никога не ме потърси. Това остана и първия ми и единствен път "просто секс" в моя гей живот (въпреки че гушкането и опипването беше повече от секса, но както и да е). 
baivanio Авг 12 '19
Женен съм , но в службата ми започна едно младо момче, което е Гей.

Веднъж ме попита бих ли го ,,подал" на мъж , стана ми интересно и му го подадох направи ми страхотен Минет.

Вече ми лапа редовно.

hunter123456 Авг 17 '19

Интересна тема сте захванали, и аз ще взема да се включа.


Моята история започва от един басейн, или по-точно Басейнът, горещия в Дружба, варненци много добре знаят за кой точно става въпрос. Аз лично съм му голям фен.


По това време бях с момиче. Тя се беше разделила преди време с нейния бившия и нещата между нас почнаха повече като утешение за тяхната раздяла. Отначало нямаше нищо интимно или сексуално, но с времето решихме, че си допадаме поне до някаква степен и прекарахме няколко месеца заедно.


Та решаваме ние с това момиче да ходим на басейна, беше някъде малко след нова година 2011 или 2012, не си спомням точно вече. Киснем си се ние в гьола, спомнете си, че по това време не беше нов, а си беше просто гьол и по някое време взехме да огладняваме. Докато го коментираме това, двойката до нас най-безочливо и нагло муаха чипс. Съжалиха ни и ни поканиха да хапнем и ние. Така всъщност се запознах с него.


Вечерта мина в смях и приказки с двойката, с която се запознахме. Оказа се, че всъщност не са двойка, а просто приятели, които живеят заедно та да си делят наема. Общото между нас четиримата беше, че много се кефим на басейна. Стана време да си ходим и мъжете към мъжката баня, жените към женската.


Под душовете много много не го загледах, но в съблекалнята го загледах... и нямаше как. Така го беше надървил, че нямаше как да не се забележи . На дължина някъде около 18-19, но по-впечатляващото беше дебелината. Имам се за човек с нормален пенис (15-16 см, и нормално дебел), но когато по-късно си ги търкахме един в друг моя направо се губеше на фона на неговия. Явно си ме беше харесал и реши да покаже какво има, пък ако клъвна клъвна. Тогава направих коментар, че му е доста голям и че това е готино. Той каза нещо от сорта, че лесно се дървил и му правил проблеми...


Така приключи вечерта. Нищо не се случи. На раздяла си разменихме телефоните, защото си бяхме изкарали готино и си казахме, че пак трябва да отидем някой път на басейна заедно.


От време на време си пишехме в скайп, но през следващите няколко месеца така и не се видяхме. С времето обаче, той започна да ме разпитва разни неща за сексуалния ми живот и дали съм харесал гледката от съблекалнята. Поиска снимка на хуя ми надървен, защото аз съм го бил видял така и той искал да ме види. Така и не му пратих, не мислех, че е редно.


Тук трябва да поясня, че по това време знаех, че имам интерес и към момчета. Бях започнал да гледам гей порно. От начало от любопитство, но скоро открих, че много ме възбужда.


Тук ми се струва, че е уместно да дам име на момчето, ще го нарека Иван, но това не е истинското му име. Та разбираме се веднъж с Иван да ходим пак на басейн, но този път само двамата. Нямах идея за нищо сексуално, по-скоро исках да се видим защото не се бяхме виждали месеци. Аз вече се бях разделил с момичето с което бях, а неговата съквартирантка беше на работа.


И така двамата на 409, слизаме на спирката на Дружба и не след дълго - в басейна. Приказвахме си всякакви неща. По някое време Иван ми каза че му е любопитно да ме види гол. Аз му викам, че няма как в басейна, а той вика да мръднем малко встрани. За уточнение, вечерно време си ставаше доста романтично в басейна, приглушена светлина, пара заради горещата вода и далечния край на басейна беше доста притъмнен, та ако няма хора там, а то често никой не ходеше, защото водата беше по-хладна там, това място си беше идеално за палави игри. Вярвам много варненци са плющели там.


Мръднахме ние настрани и си свалих банския, веднага се надървих (на мен толкова ми трябва) и Иван взе леко да си играе с него. Разбира се беше мега яко. Той също си смъкна банския и лъсна с цялата си прелест. Хвана ми ръката и я постави да хуя си и той изпълни ръката ми. Така си играхме доста с пишките. Питам го: "хубаво ли ти е", той вика: "да", "искаш ли да ти стане още по-хубаво", питам аз, той вика: "да". Аз се потопих под вода и му го налапах... беше огромен и изпълни устата ми. Така направих няколко потапяния, на последното от които той ме избута - за малко да свърши. После той върна услугата - беше много яко. Накрая аз отидох и свърших в кенефа, той така и не свърши.


Така приключи първата ни сексуална игра. След още някоя и друга седмица, вече беше станало ясно на къде отиват нещата, той ме покани да прекарам вечерта при него. Аз му викам окей, ама трябва да се приготвим.


Тук пак ще направя още едно пояснение, че по това време вече имах опит с аналния секс. Имах за няколко месеца една приятелка, която твърдеше, че не е нимфоманка, но си беше - те тия са най-страшните, отричат, ама като те почнат няма спиране... смъкваш по килограм в минута... . Нея я навих за анален, но нейния отговор беше: "Добре, но първо ти". Тя си ходеше с чантата с вибраторите, та си направихме по една клизма и ми показа как се ползват вибратори. Явно я кефеше да ми вре разни неща отзад - на мен също се оказа, че ми харесва.


Купихме презервативи, лубрикант и анален разширител - толкова му беше голям, че нямаше как да се мине преди това без разширител. Отидох у тях, хапнахме, пийнахме и се почнахме. От начало имаше много свирки, след това аз си наврях разширителя, от него болеше малко, защото го бях взел по-големичък като за размерите на Иван. После той ме излиза едно хубаво, беше много яко и след това ми го навря. Имах много сериозни съмнения, че въобще ще мога да го поема, но го поех и беше готино. Източихме се един друг и така приключи първия път.


Скоро след това повторихме, само че тогава аз бях активния. Беше много зверско и много яко го източих тогава. Той легнал по гръб и разкрачен, аз го шибам яко и в същото време му правя чекия. Мега здраво се източи тогава, беше запомнящо се.


Най-запомнящия се момент с него беше мисля третия път, когато аз бях в ролята на пасивен. Пак имаше много свирки, много лизане. Тогава вече имахме повече опит по между ни и знаехме, кой какво и как харесва. Сменяхме различни пози и на последната той легнал по гръб, аз върху него с гръб към него и хуя му до корен в мен. Вече се бяхме ебали известно време и двамата бяхме много възбудени. Както бяхме в тази поза, първо той ме еба, а после аз започнах да се движа нагоре надолу. Той беше хванал хуя ми и така се получаваше, че хем аз се еба на хуя му, хем той ми бие зверска чекия. Пот хвърчеше на всякъде от мен и кулминацията наближаваше. След няколко минути бясно яздене на чепа му, викам му "ще свърша" с идеята да ме пусне, защото момента беше много готин и исках да продължи още. Но той продължи да ми го държи, аз пак му казвам, но той пак продължава да държи, но аз не забавям ритъма. След няколко секунди се разхвърча сперма на всякъде, продължих да се клатя на хуя му още малко и спрях. В този момент разбрах колко много бях изморен и колко много бях останал без сили. Преместих се от него и се проснах на леглото... чувството беше уникално. За жалост той така и не свърши, но аз нямах и грам сила да му помогна.


Иван беше първия мъж с когото го направих, а този последния път, който описах беше и най-готиния ми секс изобщо и с момиче и с момче. С времето го правихме още пъти, но след няколко години всеки пое по своя път.

Loveless91 Авг 20 '19
Запознахме се покрай обща позната. Беше висок, слаб, тъмна коса и очи - не беше мой тип. Винаги дъвчеше "Орбит Диня" и миришеше на мен, защото явно майките ни използвахме един и същи омекотител за пране. След запонанството ни ми се стори странен и доста дръпнат, не му обърнах много внимание. Няколко дни по-късно получих обаждане от непознат номер - оказа се, че моята позната му дала номера ми без да ме попита и момчето ме канеше на кафе. Бях на 17, доста свит и несигурен, но тя така или иначе му беше казал за мен, а и нищо не губех с едно кафе. Кафето се превърна в разходка по плажа в студен ноемврийски ден и целувка за довиждане. Не беше голяма любов нито за мен, нито за него, но и двамата бяхме на една възраст, еднакво неопитни и имахме нужда от това. Неусетно бяхме във връзка вече два месеца. Хормоните бушуваха, нямахме място за нещо повече от открадната целувка в някой ъгъл и започваше да ни личи. Накрая ни се отвори възможност да останем насаме в дома му. Или поне така мислихме. Тъкмо се отпуснахме и започнахме да се натискаме неловко на леглото му, когато се чу шум от кухнята. Беше снежен януарски ден, имаше сняг до уши и тъй като живееха на Златни, където често хващат снежни капани, бяха пуснали майка му от работа. Не зная дали жената предусети нещо или просто си беше досадна, но на всеки десет минути идваше да предложи сокче или сладки, а ние се правехме, че гледаме "Хаус". Разминахме се само с 10 минути натискане. Минаха още няколко седмици и вече открито говорехме това как ни е време да направим крачката. Този път беше мой ред да го поканя. Бяхме сами вкъщи за целия ден, тъй като родителите ми бяха извън града. Целувахме се, натискахме се, имахме само презервативи, но желанието си каза своето и се стигна до край. Няма да навлизам в подробности - и двамата бяхме разочаровани от нашия първия път. Сега като се замисля, май не е много добра идея първия път да е с човек без опит, също като теб. Отне ни още няколко седмици и  малко проучване, за да разберем какво толкова му е хубавото на секса. Накрая се разделихме и повече така и не се видяхме, но завинаги ще си останем "ужасният първи път и далеч по-хубавият трети".
Редактиран от Loveless91 Авг 21 '19
hunter123456 Авг 28 '19
Antonio_Mallorca_2890 Това на колко места в нета си го публикувал, че на доста излиза... и един път в столицата, един път във Велико Търново... да се беше постарал малко повече...
alexd Сеп 3 '19
Лелее връщам се доста назад в времето ! 


Това беше може би през 2006г още бях доста малък 

незнаех какво искам, какво е гей, какво е секс  ни най малко да правя нещо подобно !

Спомням си че беше преди началото на даскало бях се запознал с по големия брат на един мой съученик... 

беше доста симпатично младо момче на едва 15/6 години 

а аз дребния едва 3 ти клас :D 

запознахме се в центъра на моето село и незнайно защо започнах да изпитвам страно чувство което не  бях изпитвал преди и беше чуждо за мен. 

Не си спомням много подробности но помня едно, че го издирвах на всякъде и явно го ревнувах хахха 

исках винаги да съм покрай него да говорим и т.н 

 и така мина доста време  беше  декемврийски ден в който го бях срешнал да се прибира в тях, спряхе се  казахме си здравей, как е а у 

и той  предложи да седнем някъде да изпушим по една цигара тогава беше доста модерно да се крием и да пушим 

влязохме в една стара сграда  запалихме по една цигара и седнахме на земята  докато си пушим и говорим той започна да ме пипа по гърба и лека по лека да слиза по надоло.

Аз разбира се си мълча и умирам от кеф че ме пипа хах 

започна да ме пипа по гъза и си виках на ум ся пък защо по гъза 

и кат ми каза искаш ли да те чукам, 

останах в чудо какво ли иска да каже 

и на инерция се съгласих 

станахме на крака  и ми каза да си сваля панталоните 

стана ми  доста страно 

свалих си ги със срам 

обърна ме и започна да ме пипа по гъза да си играе с ануса ми което беше уау за мен !

накара ме да му хвана х*я и аз хванах разбира се 

научи ме как се правят свирки ! 

а мен ме беше гнус и се давех 

 било то да си го представям  за близалка 

и аз  шах ! хахах 

каза ми легни на земята, легнах ! 

посредством и той легна върху мен 

 и започна акта ! 

то болка ли не беше то охкане ли не беше 

за моя радост свърши бързо и аз вече щаслив от положението ! 

прибрах се в нас с триста зора ! с болки отзад хахах

и така последва втора среща, трета, четвърта и т.н  да не кажа че всеки ден се повтаряше едно и също в началото ми беше страхотно но после ми стана гадно  че едва ли не просто ме използваше за секс и това е ! 

всичко така продължи около 5 месеца и сложихе тотален край на нещата случи се ужасен инцидент с него и за съжеление го загубих тотално ! 


Редактиран от alexd Сеп 3 '19
VIP
zosman Фев 2 '20
Бях на море с нашите, не знаех че има нудистки плажове, но така се случи че минавахме през един такъв на път за нашия плаж. Направи ми впечатление това, но винаги родителите се смеят на такъв тип плаж и се говори подигравателно и с насмешка.
Към обяд ми се прищя да ида към хотела защото исках да ида уж до тоалетна и тръгнах натам през нуди плажа. Съвсем случайно пред мен вървеше готин, снажен пич и веднага предположих че той ще иде натам. Вървях бавно и дискретно след него и се позиционирах на плажа с голите хора. Аз приседнах отстрани уж че чакам някого и го гледах как се съблича. Беше много еротично и възбуждащо. Легна по корем но с очилата си гледаше в моята посока . Видя , че го гледам и се извърна така настрани с гръб към морето, че само аз да виждах как си бара голямата пишка. Тя се възбуди леко и той стана уж да пикае до близкия храсталак. Мина покрай мен и каза да сваля банските защото тук е нуди плаж или да си ходя. Свалих ги, той ме загледа, усмихна се. Отиде да пикае и се застоя. Аз го последвах и видях, че мастурбира. Влязох в храсталака и му направих първата си свирка. Имаше чист и свеж кур с добра дължина. Свърши като гейзер. Каза ми, че ако не съм бил на 17 е щял да ме вземе за любовник.
Видях че жена му е дошла и трябваше да си тръгна скришом.
Но винаги си спомням вкуса от лапането и до днес
Saturn99 Фев 8 '20
Ами моят първи път беше в училище. Бях осми клас и учех извън София. И живеех в общежитие. Бяхме съученици и спяхме в съседни стаи. Една вечер той дойде да спи при мене и си бяхме взели бира. Както си я пиехме и си говорихме, той ми каза да му духам. А аз му казах добре. Той застана пред мене и си свали дънките и гащите и аз директно му го налапах. Правих първата си свирка в живота и много ми хареса. Лапах му го докато не ми свърши в устата. После той на мене ми направи една свирка. И така си легнахме. После продължавах ме да го правиме поне два пъти седмично. Това е общо взето за първият ми път с мъж.
bu66 Фев 15 '20
С Наско, мой съученик, често разглеждахме порно списанията на баща му, който пътуваше с корабите и носеше списания от Запада. Разбира се, криеше ги, но ние с Наско ги знаехме къде са и тайно ги разглеждахме. По онова време, в порно журналите, освен хетеро секс имаше и по няколко страници гей секс. Разглеждахме жадно всичко и постепенно започнахме да лъскаме заедно, шегувахме се коя как го лапа, после ти ми го налапай така и все такива момчешки желания. Един ден Атанас поиска да му правя чикия. Посегнах и почнах леко да му лъскам, но той поиска да му правя бързо и само след минута се изпразни. Аз се възбудих доста и също свърших само с няколко докосвания. На другия ден  вече аз правех на него, а той на мен и постепенно свиквахме и свършвахме все по-бавно. Момента за крайната стъпка, свирка и секс, наближаваше. Това се случи на неговия 16ти рожден ден. Поиска, като подарък да му направя свирка. Съгласих се, но с уговорката, че като му дойде да се празни да го извади и свърши на земята. Като се съблякохме, хванах го за кура и почнах да му правя бавна чикия, но се колебаех да го лапна, тогава той натисна главата ми към кура си. Лапнах го. За пръв път поех кур в устата си. Беше ми странно и възбуждащо. Облизвах го, лапах главата, езикът ми танцуваше по целия хуй, смуках топките му, забелвах яко кура и въртях език на гемчето му  и под ръба на главата, облизвах бистрата, мазна и лепкава течност, която извираше от цепката. Бяхме се възбудили до крайност. Налапах кура му и той почна да ме чука. По едно време той притисна главата ми плътно и аз усетих, как пръски сперма ме шибат дълбоко в гърлото. Глътнах я. И не съжалявам. 

На другия ден той отне девстеноста и на дупето ми. Първо го възбудих с уста и го олигавих добре, за да се хлъзга, като го вкара. Легнах по гръб и си вирнах краката на раменете му. Изплю се на ануса ми и разтърка с кура. Опита няколко пъти да го вкара, но не можа, все пак бяхме и двамата новобранци в секса. В един момент усетих рязка болка в гъза. Сякаш някой ме разряза. Извиках от болка, имах чувството, че хуя му мина през корема и се показа през устата ми. Наско спря за малко без да го вади и после почна леко да го движи. Болката започна да отстъпва място на удоволствието. Хвана моя кур и започна да ми лъска, като не спираше да помпи в гъза. Това ме караше на моменти да треперя целия от екстаз. Не можех повече да издържа и спермата изригна от мен и горешите пръски оплескаха корема и гърдите ми. След малко почувствах конвулсиите на кура му в анала ми и усетих топли струи да пълнят дупето ми. Постояхме така малко преди да го извади. 

Бяхме 16 годишни и докато влезнахме в казармата вече имахме солиден опит. После пътищата ни се разделиха. 

   

VIP
gargor Фев 17 '20
Когато бях на 18 и се разделих с едно момиче поради несходство в характерите,почнах да си представям как ако това беше момче може би щяхме да имаме еднакви интереси например футбол,коли или прочие,и постепено в мен се появи желанието да пробвам ласките на някое момче.Постепенно взех да се заглеждам по момчетаа интереса от момичетата се изпари.Твърдо бях решилче ще пробвам с момче стига да намеря подходящото пък и да е дискретно защото неисках да се разчуе.

Една събота мой приятел ме покани на рожден ден на една вила,като каза че сме 15 човека но ще има и някакви негови братовчеди с който не се познаваме.Вечерта отидохме на вилата и малко след това дойдоха и неговите братовчеди,още от вратата преди да се запознаем в момента в който видях едното момче и откачих.Започнаха да ми се вартят разни мисли в главата как искам това да е моя партньор.Момчето беше на 18 години с атлетично тяло сини очи и руса коса острани подстригана ниско а отгоре на бодли.Просто само това ми беше в главата.След втората,третата чашкабарерата беше свалена и започнахме да си говорим все едно се познаваме от години.Тогава бях със голяма коса на кичури като някой женчо.След още няколко чашки въпросното момче седна до мен взе да ме гали по косата и да ми се смее на прическата.Мойте приятели редовно ме базикаха за тая коса.Понеже бяхме повечето мъжки състав взеха да ме базикат че в тъмното с тази коса ще ме помислят за момиче и ще ме оправят.Аз пък казах че няма да се дърпам то е човешко.от лаф на лаф от чашка на чашка моя човек само ме рошеше и ми каза така мога да те хвана за тая коса и да те нагазя че свят ще ти се завие,след което аз вместо да замълча казах добре ще видим тази работа.Ноща напредна повечето от гостите си тръгнаха а там останахме 5-6 момчета и щяхме да спим там а на другия ден да оправим вилата и да се приберем.Излязох до тоалетна и веднага след мен дойде моя човек хвана ме за косата и ми каза сте те скъсъм женчо.Аз му казах че  няма проблеми щом е решил да пробва.За момент си помислих кви му ги говоря но желанието беше по-силно от разума.Върнахме се отново на масата пихме по още чаша,минаваше 04 часа и аз реших да отида да си избера стая за спане,като смигнах на моя човек.Вилата имаше много готина мансардна стая и аз отидох в нея.Оправих леглото и легнах като в главата ми беше само този хубавец и се чудех дали това ще е моята вечер или всичко ще си остане само с присазките и базиците.След около 20 минути може би вратата се отвори и влезе моя човек с думите стопли ли юргана бебчо.На вратата имаше ключ той го завартя и каза така няма да на безпокои никой.Отначало мислех че просто се базика и само ще легне.Той светна лампата и започна да се съблича.Първо махна тениската,тялото на голо му беше още по готино,след което сабу чорапите махна дънките и остана по червен слип който никога няма да забравя.Хвърли се до мен на леглото и започна да ме гали по косата и да ми говори че отравка няма.Аз плахо протегнах рака и му бракнах в слипа след което го хванах за хуя.Той ми прошемна ще те сцепя след което стана свали слипа хванаме за косата и ми вкара хуя си в устата ми.Аз за момент се стреснах до къде стигнахме но вече връщане нямаше.Взех да го лижа и да му правя първата си свирка докато той ме дажеше за косата.Точно в момента когато достигнахме върховия момент той ми претисна здраво главата към члена си и ми се изпразни в устата.Така на бързо взех първите си два урока след което ме бутна на леглото качи се върху мен и каза още несме започнали.Аз му казах че ми е било мечта но съм чакал подходящия човеки това ми дойде като гръм от ясно небе.Той каза спокойно ще ти хареса на него му било за трети път.След което станахме от леглото той ме надупи на нещо като скрин оголи главичката на кура си и ми каза отпусни се и невикай,аз се изпотих целия и тогава осетих как кура му прониква в мен.Чуството небеше хич хубаво защото беше съпътствано с болка,след което бавно започна да ме чука а от мн вървеше пот като река.Времетраенето сигурно е било 10 минути но на мен ми се стори цяла вечност.След като свърши обърса си кура в чорапа и ми каза честито вече си бракуван.След което легнахме и взехме да говорим.На сутринта  се изнизахме без никой да разбере нищо.Във мен започнаха отново мисли дали беше правилно това което сторих,но връщане назад нямаше.После започнахме да се чуваме по телефона излизахме няколко пъти и повтаряхме сеансите утях или унас  зависи кой беше сам.След това той замина за Англия чувахме се отвреме навреме,но спомена беше в нас.За нова година беше се прибрал и взехме   хотел.Прекарахме чудесна нощ.Това е моята история.

rsw_sf Фев 23 '20
Бях на 14, тамън ми бяха вкарали интернет и се регистрирах в някакъв сайт за запознанства и един батко ми писа. Той беше на 21 тогава. Запознахме се и  дълго време си писахме в скайпа, опознахме се беше хетеро твърдо, така твърдеше имаше и връзка с момиче. Веднъж си говорихме за ласките между мъжете, той предложи да се видим и да му лъскам за да види какво е усещането. Уговорихме се и той дойде в нас, доближи се до мен и ме гушна, почна да ме опипва навсякъде, усетих как се възбужда, свали си дънките и боксерите и седнахме на леглото, хванахму го и той притрепери и узпъшка страстно, започнах да му лъскам и той свърши бързо. След това дълго не се бяхме виждали. Писах му веднъж и той се съгласи да се видим. Този път с директна цел - лапане. Дойде свалих му дрехите и започнах да го обхождам с език. Започнах от врата и тръгнах надолу, през гърдите, сладкото коремче и стигнах до надървения му  до пръсване от възбуда член. Беше се разлигавил, тръгнах с езика ми по ствола му към главичката, той се гънеше от възбуда, налапах го и изстена. Продължих към големите му стегнати топки, облизах ги и ги засмуках, той ми хвана главата и притисна устните ми към кура му поех го целия и той почна да ме чука в устата, пъшкаше и се изпразни яко в мен, аз поех цялата сперма. След тази среща се видяхме още 2 - 3 пъти. Замина за чужбина и сега си пишеме от време на време. 
Редактиран от rsw_sf Фев 23 '20
teogeo21 Фев 28 '20
Бях на 15 , когато го направих за първи път. Запознах се с един батко на 24(приятел на братовчед ми, който живее в чужбина), той също беше от България и по време на екскурзията ми до Берлин(където живеят вуйчо ми) беше вкъщи. Нон-стоп! Играеха разни игри, и понеже бях за малко там, ме взимаха на всякъде със тях. Още в началото , понеже бях супер срамежлив, взеха да ми задават неудобни въпроси и не знаех реално как да отговоря на тях(от сорта на - расте ли пишката). Както и да е, не отговорих на тези въпроси понеже ме беше доста срам, но те явно бяха твърдо решени да направят нещо с мен. Една вечер, както си лежах(понеже спях до братовчед ми), се прибраха заедно от някаква дискотека/бар ,доста пияни и братовчед ми ми каза ,че ще спи тук тази вечер. Бях се шокирал малко, понеже съм имал мисли да спя със мъж, но не и с братовчед ми в една стая... Отидох до тоалетна и като се върнах в стаята, видях Стефо(приятеля на братовчед ми) да лежи на леглото ми ,казвайки че ще спи с мен. Всичко беше на майтап, до момента в който легнах на леглото и братовчед ми пусна порно. Двамата явно и преди са лъскали заедно, но като ги видях да се събличат ,направо се обърнах към стената. Стефо като ме видя ,се изсмя и каза: "К'во толкова е проблем да лъскаш с приятели , не си ли го пробвал - ти си луд! Стига се срамувай и се забавлявай, това е най-важното." След което взе да ме опипва ,а аз нямаше как да не се възбудя от това, понеже беше супер готин, и като ми го хвана надървен всичко му беше ясно(ясно беше ,че полудявах от кеф, въпреки моя срам)... Взе да ми лъска и каза: "Е само аз ли ще ти правя кефа, хайде да те видим колко си срамежлив сега" и ми сложи ръката на кура му(беше сигурно 17-18см, нормален, дебел кур.) и като го хванах просто все едно се прероди друг човек в мен, не издържах и почнах да му лапам. Докато братовчед ми гледаше и се чудише на неговия срамежлив братовчед(аз), без да се замисли дойде и си навря чепа до лицето ми и каза ,че всичко това ще си остане между нас, ако им дам да се забавляват с мен.. След 10минутни свирки на двамата, решиха Стефо да ми го вкара първи. Болееееееше адски много, казваха ми да не пискам и да не викам, дори и да ме боли, защото ще спре болката и ще чувствам само удоволетворение от това. Така и стана, след като Стефо ме отвори(нещо ,което няма да забравя), братовчед ми също реши да ми го вкара(неговия беше една идея по-дебел ,но същия на дължина от на Стефо),но все едно усетих още по-голяма болка.. След което свършиха и двамата на лицето ми и след има няма 30минути , искаха отново да ме чукат. Нещо,което позволих ,защото адски много ми хареса. Та така общо 3 пъти за вечерта, аз изгубих девствеността си. Беше уникално! А на другия ден ,аз трябваше да си тръгвам. На сутринта ми казаха едно небрежно чао, със намигане от страна на Стефо(И направо исках да не си тръгвам изобщо, но уви..) и нямам търпение да отида отново в Берлин!
Bobi369 Мар 10 '20
Моята история не е толкова интересна и вълнуваща. Дори части от нея ми липсват. Като примерени студенти се събрахме миналата година в общака да празнуваме около 15 човека в стая. Това беше само за загрявка преди дискотеката (не е моето място,но нали сме група и няма да се цепим). В подхвърляния и шеги започнахме да играем на "Истина или предизвикателство". Тогава попитаха на базик едно от момчетата (бяхме само 4) дали би се натискал с мъж, а той отговори "Защо не,от всичко трябва да се пробва" и никой не реагира по хомофобски начин,може би защото бяхме само тези 4 момчета. И всичко продължи нормално. В дискотеката беше готино, трябваше ми доста алкохол за да понеса музиката и по едно време с приятелката ми излязохме на въздух. Заговорихме се и внезапно ѝ споделих, че цяла вечер мисля за този човек и какво е казал, а тя без да ѝ мигне окото ми отвърна "Ами върви и си свърши работата и не се лигави.". Аз започнах да увъртам как не съм гей или би,но на нея това не ѝ дремеше и го повика. Поговорихме тримата и тя ни остави по едно време. Беше неловко, но той ми хвана ръката и ми каза "Може би е защото съм пиян, но ми харесваш". Аз естествено с моята саркастична природа го приех малко като обида,но ми стана и забавно. Опита се да ме целуне, но аз се притесних и отдръпнах. Хем ме сърбеше, хем ме болеше. Накрая поговорихме още малко за разни по-интимни теми и се оказа,че и двамата не сме сигурни дали харесваме мъже. Тогава той се реши и каза,че ще ми направи свирка за да разберем и двамата какво искаме,само трябваше да намерим спокойно място. За щастие той живееше наблизо и отидохме у тях. Беше неловко, но се съблякохме на половина,бяхме почти на тъмно. И се започна. Той беше предпазлив, а аз вече съжалявах за решението си. Но беше добър с езика си, сякаш не му беше за първи път. Бях на седмото небе, но и сякаш на дъното. Усещах удоволствието, но и усещах че върша нещо нередно. Ами ако някой разбере? И докато се усетя, той ме накара да се изпразня. Беше доволен, а аз бях в екстаз. За момент забравих всички проблеми. Реших да му върна услугата, но тъкмо да налапам члена му и някой звънна да попита къде сме. Седянката ни се развали и хукнахме да се върнем за да не ни усетят. По пътя той каза че не съжалява за случилото се и дано си остане между нас. До тогава не бях изпитвал такива смесени чувства, камо ли към мъж. Вечерта приключи на зазоряване и всеки се разотиде по домовете си. Оказа се,че на следващият ден той изобщо не помни какво се е случило. Почувствах облекчение, но и тъга. Това е моят първи път (ако може да се нарече така). 
Nestle Мар 12 '20

Ето и моята история за интересния първи път с момче (не е много интересна, но да има):

Бях доста малък- може би около 13-14 годишна възраст. Събирахме се доста момчета пред блока и играехме, тичахме наляво-надясно, карахме се, обичахме се.... Общо взето... не беше скучно. Един от тях беше най-добрият ми приятел, с който прекарвахме повече време заедно и често бяхме само двамата. Аз, разбира се, вече бях наясно какво се случва с мен и си заглеждах момченца (дори не помня да съм имал някакъв интерес към момичета- много някакви неутрални ми бяха... просто приятелки.. все едно ми беше вродено да са ми интересни момченца).

Веднъж се прибирахме с въпросния ми най-добър приятел (вече беше късно) и той ме попита "Искаш ли да идем там?"... "там" имаше двор на някаква изоставена сграда и беше тъмна тъмница. Аз реагирах малко странно, но след няколко секунди загрях и бях доста доволен от предложението. Прескочихме, стана каквато стана (само си лапахме- бяхме доста малки за сериозен секс). След това се прибрахме без да си кажем и една дума, освен "чао" накрая. Не дълго след това се случи същото с друг човек от компанията (кефех му се защото беше мъжкарче и си имаше приятелка, а момичетата припадаха по него), но това е друга история. Та от тогава нататък, години наред, се оправяхме с тях двамата и никой от останалите не подозираше. Не знам как никой не се беше запитал защо винаги така се получава, че спя с един от двамата, когато сме ходили на палатки, хижи, гости и т.н, но сигурно е било защото изобщо не ни личи, а те все са си имали приятелки... Знам ли, беше си нашата тайна, въпреки, че по цял ден бяхме заедно и с още много хора. По-добре да спра, че мога да дрънкам до утре, а много започвам да се отклонявам.

Страници: 1 2 »

Реклама

alleop.bg