Loading...
BG

Първи секс и не ми хареса... | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
miro22 Авг 19 '20

Здравейте.


Преди 2 дни правих секс с мъж за първи път. Малко по-голям от мен, висок, слаб, красив, внимателен. Излизахме няколко пъти преди да му отида на гости. Вече се бяхме опознали и ми беше достатъчно спокойно с него, за да го направя.


Проблемът е обаче че на мен не ми харесаха нещата, които преди това толкова ме възбуждаха, когато гледах порно. Хареса ми да се целуваме и докосваме, но не и останалото.


Мислих че страшно ще ми хареса да лапам, но се оказа че греша. Толкова се възбуждах от мисълта за това. но онзи ден, когато лапнах пишка за пръв път, ми се стори доста скучна работа. Хареса ми че диша тежко от удоволствие, но само това. Пишката се оказа изключително безвкусно нещо...все едно съм си лапнал пръста. Очаквах да има някакъв вкус...на пенис, а то...нищо. Лапах докато се изморих и после след кратка игра проникна в мен...Чука ме 20 минути сигурно, по-бързо и по-бавно, вкарваше го надълбоко, вадеше го, обаче така и не изпитах удоволствие. Не мога да кажа че ме болеше, просто беше странно и не изпитвах почти нищо. Той свърши и ми каза че е било супер, казах му че и на мен ми е харесало, обаче излъгах. Целунах го и си тръгнах.


Не очаквах да е такава скука, честно казано. Явно съм имал грешна представа за секса от порното. На момчето нищо му няма, даже го харесвам много, искам да съм с него, да се целуваме и прегръщаме, но секса явно не е за мен. Пробвал съм и с момиче и там е още по-зле. Ами толкова от мен, исках да споделя просто и се чудя как на някои им харесва толкова да лапат примерно.

VIP
sirDidko Авг 19 '20
а ако пробваш активен?
miro22 Авг 19 '20

Цитат от sirDidko а ако пробваш активен?

Няма да ми хареса...а и пениса ми за съжаление е наистина малък...
VIP
FireAndBlood Авг 19 '20
Освен да го накараш човек да не се измие преди това, може и да има вкус на нещо :D. Шегата на страна, какъв вкус искаш да има, особено ако е измит хубаво преди акта. Трябва да се направи поне 3-4 пъти секс, за да разбере човек какво му харесва и какво не. Ако търсиш нещо сериозно и подходящия човек може да го карате само на целуване, гушкане, търкане, мастурбиране. Въпреки че е доста трудно, но може да се намери и такъв човек. Колко да е малък... пробваш всичко все нещо ще ти хареса.
VIP
lednik Авг 20 '20

По-добре да няма вкус, отколкото да има неприятен...

Нормално е човека да се изкъпе, преди да се видите, а и знаейки че ще правите нещо, вероятно е положил повече усилия от стандартния бърз душ. :D Щом искаш да не е съвсем безвкусен, изкъпете се вечерта и лягайте да спите гушнати, на сутринта го събуди със свирка. :D Така хем ще е чист, хем няма да е съвсем неутрален. :D Оф…:D


Иначе зависи и какъв човек си, може да ти е странно първия път и да не си съвсем отпуснат и отдаден на другия, колкото и да мислиш че си. Има го и психологическия момент, не всичко е физическо. ;) Ако момчето ти харесва, опитайте отново. Не бързайте, поиграйте си повече, докосвайте се.

Редактиран от lednik Авг 20 '20
VIP
VKnight Авг 20 '20
Най-добре е да не избързваш с изводите. Имаше едно проучване, което иначе е било правено за и при хетеросексуални двойки, но не виждам причина при хомосексуалните резултатът да е различен, та въпросното проучване показало, че за да се напаснат добре двама партньори в леглото трябва да го направят средно 6-7 пъти, едва след това ще могат да си доставят и получават максималното възможно удоволствие. 

Като направим уточнението, че половият акт е най-интензивният процес по обмен на енергия между двама души, много вероятно просто да не си се оказал подготвен за толкова интензивен обмен. Може би си очаквал, че физиката (самият акт) е това което ще те задоволи, но това е илюзия, химията е тази която ще де качи на седмото небе от щастие.

Има вероятност просто все още да не си свикнал да „управляваш енергията“, което с времето може да бъде поправено, а има вероятност и въпросният партньор да ти е много подходящ за приятелски разговори, прегръдки, докосвания, целувки, но да не ти е подходящ за по-интензивен обмен като половия акт ...

Join Авг 24 '20
Продължи да си караш на чикии и всичко ще си ти е наред 
Join Окт 2 '20
@Pepe91 е за това вече си трябва човек насреща
Bo Окт 3 '20
Всеки е имал подобни преживявания и за това си има едно на ум при всеки нов контакт .

Реклама