Loading...
BG

На баня заедно. | Форум

Местоположение на тема: Начало » Общи приказки » Основен форум
sexyboy Авг 29 '17

Гледам тук групи всякакви. Искам да кажа на всички ,които са открили себе си в мъжката любов ,да не се притесняват да я покажат. Имам една идея. Малко е взаимствена ,но н ка се учим от идеята. На минералните бани в Стара загора има баня. Хайде който е от града или около града да се съберем и да се видим. Няма нищо срамно да си признаеш ориентацията. Пример давам със себе си . Аз съм мъж на 27 години и си имам приятелка. Това означава ,че съм би сексуален. малко се стреснах от това ,но няма нищо срамно от това. Идеята ми е да се съберем съмишленици и да си направим една среща. Не е задължително да има секс в банята и т.н. Ако някой с някой се хареса за полов акт ,то може да го направи в хотелите ,които са в района. Всички са нахъсани за секс,но малко го правят. Мъжът се възбужда от голотата,това е признато в цял сват от  психолози. Ще следя темата ,коята е не малко дълга и ако наистина има хора,които са открити и не ги е срам може да се видим в банята голи. Ще се радвам да има хора смелчаци ,защото всичко рано или късно се вижда. За дискретност е хубаво ,който идва да пише КОДА БАНЯ. Изписването както е показано е задължително. По това ще се познае открития човек. Преди не малко време така разбрах ,че известни хора от БГ си направиха среща там. По нищо не им личеше ,но като излизаха бяха на група. ПАК КАЗВАМ ,НЯМА НИЩО СРАМНО ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН И ОТКРИТ. ЗАПОВАДАЙТЕ ИЛИ МИ ПИШЕТЕ НА ЛИЧНО ЗА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ОТИДЕМ НА БАНЯ ЗАЕДНО.

Прикачени файлове:
  Picture 457.jpg (26Kb)
Deqn_stz Сеп 10 '17
Пишете кога отивате аз съм от Стара Загора ще дойда
sexyboy Сеп 11 '17
за сега сме трима.
sexyboy Сеп 11 '17
Ако има хора,които не се притесняват от реалността нека дойдат. Хубаво е човек да бъде честен със себе си. Нужно е който иска да ми пише на лично НА БАНЯ , както е изписано. Ще се радвам повече хора да бъдат наясно ,че това не е оргия или нещо скандално. Тов а е една среща на съмишленици ,която може да се състои към края на тази седмица. НЕ Е НУЖНО СЕКС ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА. Пак казвам това е среща ,ако някой с някой се хареса нека да няма секс в банята в кабинките. Нека бъдем дискретни и уважаващи публичното пространство .
nedxo Фев 4 '20
Извинявай, кои са тези "психолози" ?
sofokle Фев 17 '20
Тази баня функционира ли изобщо ? Поста е доста стар.
oblaci Авг 14 '20
Тя ту функционира спира... сега заради кондвида сигурно е спряна пак
Demir_79 Апр 13 '21
A drugi bani kude moje?

prod88 Дек 3 '21
Ето по темата:

https://www.facebook.com/groups/1095113547641500/

Penyo1979 Ное 3 '23
ако имаше и в Русе подобни места за срещи, щях да съм на седмото небе от кеф! но не съм чувал за такива! 
Rssss036 Фев 7
Тъй като поста е доста стар,да попитам случват ли се такива срещи и ако да...в кой ден от седмицата е това?

Реклама