Гледам тук групи всякакви. Искам да кажа на всички ,които са открили себе си в мъжката любов ,да не се притесняват да я покажат. Имам една идея. Малко е взаимствена ,но н ка се учим от идеята. На минералните бани в Стара загора има баня. Хайде който е от града или около града да се съберем и да се видим. Няма нищо срамно да си признаеш ориентацията. Пример давам със себе си . Аз съм мъж на 27 години и си имам приятелка. Това означава ,че съм би сексуален. малко се стреснах от това ,но няма нищо срамно от това. Идеята ми е да се съберем съмишленици и да си направим една среща. Не е задължително да има секс в банята и т.н. Ако някой с някой се хареса за полов акт ,то може да го направи в хотелите ,които са в района. Всички са нахъсани за секс,но малко го правят. Мъжът се възбужда от голотата,това е признато в цял сват от психолози. Ще следя темата ,коята е не малко дълга и ако наистина има хора,които са открити и не ги е срам може да се видим в банята голи. Ще се радвам да има хора смелчаци ,защото всичко рано или късно се вижда. За дискретност е хубаво ,който идва да пише КОДА БАНЯ. Изписването както е показано е задължително. По това ще се познае открития човек. Преди не малко време така разбрах ,че известни хора от БГ си направиха среща там. По нищо не им личеше ,но като излизаха бяха на група. ПАК КАЗВАМ ,НЯМА НИЩО СРАМНО ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН И ОТКРИТ. ЗАПОВАДАЙТЕ ИЛИ МИ ПИШЕТЕ НА ЛИЧНО ЗА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ОТИДЕМ НА БАНЯ ЗАЕДНО.