Loading...
BG

Обяви/признания

всичко тук остава анонимно! Пусни обява или признай нещо! Внимание: ако коментирате своя обява/признание
коментарът ви ще излезе с вашето потребителско име

Ако публикувате обява сложете телефон, скайп или своето потребителско име в таговете!

Нормален на 22 години съм и поне до онази вечер го бях правил само с жени, ...разглеждах порно сайтове, бях малко възбуден и за втори път попаднах на този гей сайт,  но понеже не можеш да видиш нищо без регистрация се регистрирах заразглеждах снимките и реших да се заговоря с един със снимка с големи яки гърди.

Учудващо за мен беше, че се възбудих от вида му макар и без да се вижда лицето, писах и на другия ден отсреща ми направиха предложение за секс и поискаха моя снимка. Не след дълго си свалих панталоните и си направих снимка на кура, изпратих я.

Това ме надърви яко, казах му, че не съм го правил с мъж. Ще го наричам Мартин (момчето отсреща - той не ми каза името си) ме замоли да се видим веднага, щял да ми смуче хуя цяла нощ, каза ми, че гс кефя , имаше и терен. Помислих си защо не? Ще ми направи една свирка и ще си тръгна. Съгласих се, взех душ, около 45 минути слд това бях у тях. Притесних се малко, отвори ми само по слипове, беше симпатичен, доста по едър от мен ... седях вече на кревата и аз по слипове само, той бръкна в тях извади ми го и започна да ми го лиже, похвали ме, че се обезкосмявам м/у краката. Лапаше ми целия кур, мачкаше ми и ми лижеше топките беше супер добър, полудях от възбуда. Започна да ме ближе по дупето. Невероятно е, налапа ми пак хуя и усетих как занатиска с пръст гъза ми. 

Само че не му дадох защото не си бях правил "процедра"  Не исках да се излагам макр че вече бях супер възбуден. Тогавай той се изправи и почти напъха хуя си в лицето ми. Аз не го исках, но възбудата ми си каза своето, пред лицето ми стоеше истински кур...Налапах го. В устата ми имаше мъжки член, усетих как набъбва и изпълва моята уста. Не исках това да се случва, но беше нещо съвършенно ново за мен и това ме караше да продължавам да смуча. Не след дълго се изпразних. За първи път првавих свирка и супер ме възбуди, гледаката на якото му тяло и усещнето за готиния му кур в устата ми ме караше да се треса от вълнение и зъзбуда. Марто , ако четеш, ти си занеш, просто исках да споделя.

Юли 3 '16 · Оценки 5 · Коментари: 1 · Тагове/За контакт: първа гей среща, свирка, история, разказ

Здравейте,

стана ми интересно дали някога някой от вас е изпрщал своя снимка (голо тяло) без лицето ви да са вижда. На скоро го направих и сега ми е малко кофти. Бях си писал с този човек от известно време и тои ме попита дали мога да му изпратя и аз имам негова снимка. Това е единственият път когато съм изпращал такава снимка и със сигурнотс последен.  Сега се чудя дали не я използва някъде по други сайтове. Лицето ми не се вижда. Бях изрязал снимката доста дори и стаята не можеше да се види, а и нямам накакви отличителни белези като татуси които могат да ме издадат.

Сеп 2 '15 · Оценки 5 · Коментари: 4
Направих го със съседа..

Ще бъда кратък, за да не се получи ферман. Историята е истинска, колкото и банално вече да звучи това.

Въпросният съсед е на 40 предполагам и нещо години с жена и дете. Изглежда доста добре, въпреки че видимо не се старае върху физиката си. Знаем се от едно време, те живеят в другия вход. Случката стана миналата година по ей това време някъде - есента.

Докато си стоях в нас, някой позвъня на вратата. Странно е, защото отдавна вече никой не звъни, всички се обаждат по тела. Отварям - той. Имал някакъв проблем с компа и се сетил само за мен. То и други на моята възраст (24 тогава) няма много в блока.. Отивам да му видя компа - ужас. Доста работа ме очакваше (няма да губя време..трябваше да му оправям едни настройки..). Казах му, че ще отнеме време, той каза че няма проблем. Жена му на работа, а детето на училище. Той влезна да си вземе душ, аз се занимавах с компа. Не можах да се сдържа обаче и реших да поразгледам какво има на компа и учудващо за мен видях, че е гледай гей порно. Изведнъж се надървих. Отварям клипа и докато го гледах. без да усетя, той влезна в стаята - бил забравил нещо си. Стана ми тъпо, но и на него му стана гадно, защото му разкрих тайната. Затворих клипа и се направих, че нищо не е станало. Той седна до мен и ме накара да обещая, че няма да кажа на никой. Аз все още бях надървен. Обещах му, но май не ми повярва. Видя, че ми е станал и ме пита да не би да ми е харесало. Казах му, че е интересно (ко се прая, беше баси якото порно). Посегна към гащите ми и ми го погали. Беше МНОГО странно. Въпреки, че съм разкрепостен стоях мирно и не реагирах. Той се изправи. Беше му станал. Изкара си кура. Беше много здрав. Хвана ми ръката и ми я сложи на кура си. Почнах да го галя, но реших да се възползвам от ситуацията и го целунах. Нищо, че не се беше изкъпал. Започнах да го облизвам, имаше леко солен вкус. Чукаше ми известно време устата и усетих как му вибрира кура - знаех, че ще свърши. Извади го и започна да лъска, но реших, че няма да хабим материал и му го налапах наново. Попита ме дали съм сигурен и аз още повече го засмуках. Накрая свърши в устата ми. Облизах всичко. После той влезна в банята, а аз довърших работата на компа. Разбира се, тук написано така изглежда като някаква фантазия, но повярвайте ми беше много готино. Ако искате по обширен разказ за свирката пишете. Може да разкажа и други истории.
Окт 19 '16 · Оценки 5 · Коментари: 6 · Тагове/За контакт: разказ, история, гей съсед
Снощи гледах порно. Понеже стана късно просто затворих капака на лаптопа и легнах. Аз съм на 22 г. и живея с родителите ми. На сутринта баща ми се е промъкнал да види как са свършили "Лудогарец", понеже ползва моя лаптоп. Събудиха ме стенанията на бялото момче, което трудно поемаше доста надарения негър от порното. А баща ми беше изпаднал в шок. Казах му че не знам как е тръгнал тоя клип, че навярно е някакъв вирус. Едва ли ми е повярвал. И двамата повече не коментирахме темата.

А "Лудогорец" паднали. Той ми каза.
Юли 15 '15 · Оценки 5 · Коментари: 5 · Тагове/За контакт: история, смях
Не знам точно как да се изразя. Малко е банално, но съм от поредните леко женствени (леко, не фрапантно) момчета, които си падат по мъжкари. Знам как звучи, но е вътрешно чувство, което не е нещо, което искаш или не искаш, не зависи от човек. И много често се случва да видя обяви от типа "мъжка курва женствена търси ебач", което създава усещане в хората, че всички по-нежни момчета, ако щете, си търсят някви мъже, които да ги изчукат и обичат да се държат като курви...чувал съм го от доста момчета. Не смятам, че е честно, но и не е нещо, което мога да променя, просто искам да кажа, макар и объркано написано, че все пак има момчета, като мен, които искат връзка с по-мъжествени момчета от мен или мъже, в компанията на които да се чувстват защитени и сигурни. Да знаят, че имат мъж до тях, който би се грижил за тях и не говоря материално.

Моля без обидни коментари :)
Ян 6 · Оценки 5 · Коментари: 3

Историята на Алекс

 

Харесах го още в мига, в който го видях. И кой не би? Висок, тъмнокос и с прекрасни зелени очи. Това, което ме впечатли наистина, обаче, беше чувството му за хумор, решителността му и амбицията, която винаги е липсвала у мен.  Знаех, че не ме харесва по този начин, дори не знаех дали харесва момчета, но исках да се опознаем по-добре. Оказа се, че си търси съквартирант, а аз имах нужда от квартира. Живеехме заедно вече втора година, но той така и не усети чувствата ми към него, които на моменти трудно прикривах. Вероятно си казвате „Този е луд, как може да си пада по някого две години, без дори да знае дали въпросният човек е гей и без да има и най-малък повод да се надява на нещо?!“. И бихте имали пълно право, ако не беше целувката… Да, той ме целуна, и то още първата вечер, в която се нанесох в квартирата. Да, вярно е, че бяхме доста пияни и се шегувахме през цялото време, но това ми даваше надежда. Никога не бях харесвал някого така, още по-малко за толкова дълго време, без да има нещо между нас. Знаех, че не обича да показва чувствата си, все пак следваше медицина. Държеше се безразлично дори с най-добрите си приятели, макар да беше показвал не веднъж колко го е грижа за тях. Просто беше костелив орех и никой не можеше да разбере какво се крие зад саркастичните му забележки.

Аз следвах журналистика и бях трети курс, когато на шега кандидатствах за работа в едно чуждестранно списание. Набираха студенти за едногодишен стаж в Англия, наистина прекрасна възможност. Когато се свързаха с мен с новината, че съм удобрен и очакват отговор от мен в едноседмичен срок, просто не можех да повярвам. Не смятах да замина. Това означаваше да се откажа от приятелите си, да отложа дипломирането си и да си тръгна от него. Да, беше много глупаво да се откажа от такава възможност заради момчето, с което живеехме заедно две години, и за тези две години не се беше случило абсолютно нищо, освен пиянска целувка, за която така и не отворихме темата в последствие, но надеждата умира последна.

Два дни след като получих имейла той за първи път доведе в квартирата момиче. Една от онези „кифли“ по които всяко хетеро момче би си паднало – руса, дългокрака и анорексично слаба.  Забелязах как го гледа – така, както и аз го гледах - с желание, копнеж и възхищение. Затвориха се в стаята му. Тогава ми стана ясно колко бях глупав. Разбира се, че си падаше по момичета. Онази целувка беше просто една от онези пиянски изцепки, които хората просто правят, без да се замислят. Направих си кафе, седнах пред лаптопа и написах дълъг имейл на списанието, в който благодарях за дадената възможност и им дадох положителен отговор. Заминавах след две седмици – всичко беше уредено. Не му казах, че заминавам. Вярно, щеше да разбере впоследствие, че остава без съквартирант, но квартирата беше хубава и лесно щеше да си намери. Пък и си имаше онова русо Барби, можеха да с свият гнезденце, без да им преча аз. Не исках да му казвам. Ден преди заминаването събрах багажа си – нямах много неща, побрах всичко в един голям сак. Да, изпитвах тъга, че повече никога няма да го видя, но знаех, че точно от това имам нужда. Трябваше да напусна това място, за да се откажа от тази глупава мечта. На другата сутрин станах рано и тръгнах към спирката, за да хвана автобуса към София. Полетът ми беше от резервиран за късния следобед. Разминахме се в коридора, той дори не ме забеляза, въпреки сакът на гърба би. Разбира се, защо да ме забележи?

Стигнах до автогарата, качих се в автобуса и се приготвих за трите дълги часа пътуване. Стоях и гледах към града, който напуснах. Да, наистина бях взел всичко със себе си, дори глупавите си чувства към него. Автобусът потегли. Бях загледан в прозореца, когато го видях. Какво ли правеше тук?  Погледите ни се срещнаха. Стори ми се, че се опитва да ми каже нещо, но така и не успях да разбера какво. Тогава приятелката му от преди няколко дни се появи и се метна на врата му. Извърнах очи – не исках да ги гледам как се мляскат.  Автобусът набра скорост и вече излизаше от града. Гледах право напред, вече нищо не ме задържаше тук. Чакаха ме нови предизвикателства, нов живот, нова среда, непозната държава и кой знае… Може би смислена любов. 

Юли 13 '16 · Оценки 5 · Тагове/За контакт: историйка - част първа, история, разказ
Здравейте момчета, 

Знам, че не сте психолози и че този сайт не е мястото за това, новсе пак е анонимна ИЗПОВЕДАЛНЯ, а аз имам нужда да се изповядам. Да изповадям страха си, това, в което се превръщам и от което се плаша. Изгубих способността си да вярвам на хората. Във всеки виждам и търся следи от измяна и предателство, знам колко е разрушително, осъзнавам го, но демоните в главата ми диктуват така. Карам се с хората, несъзнателно търся причина за това - да се съмнявам, да се заяждам, да ровя. Да, бил съм предаван, да, знам, че е травма от миналото, но ме е страх, че започвам да виждам тези лоши качества у всеки, още преди да го опозная. Дори не знам каква полза има да пиша това, просто поредната глупост, която някой поства тук, но се чувствам победен, смачкан, не виждам пътя и имах нужда да го споделя. Никой не е длъжен да го чете, нито да се вълнува от това - просто начин да опитам да се разтоваря, обличайки емоцията в думи. 

Авг 2 '16 · Оценки 5 · Коментари: 9
Някой активен от софия
Ное 9 '17 · Оценки 5 · Коментари: 1
Транска в началото на промяната, търся сериозна моногамна връзка, която не започва със секс, със софиянец, над 30 г.
Фев 8 · Оценки 5

Историята на Никола

 

          Дразнеше ме от първия миг, в който го видях. Беше от тези момчета, които ти иде да фраснеш с първото нещо, което ти попадне – отнесен, нерешителен, непохватен. Запознахме се на студентско парти в един колега. Беше на моята възраст, нисък, със сини очи, светлокестенява коса и специфичната отпуснатост, присъща на бледите хора. Заговорихме се и от разговора ни разбрах, че си търси квартира. На мен ми трябваше съквартирант, тъй като момчето, с което живеех презаписваше в друг град. Въпреки че ми стана ясно колко е муден и недодялан, реших, че е добра възможност и му предложих да живеем заедно.

Нанесе се след седмица. Вечерта седнахме да пийнем по студентски. За няколко часа в квартирата вече беше счупил две чаши и беше направил огромно петно на мокета, което се опитвах да не забелязвам. Стараех да си сдържам нервите, макар че ми беше трудно. Идваше ми повече напрежението в университета. Да, медицината беше моята мечта и знаех с какво се захващам, но това надмина очакванията ми. Та след порядъчното количество вино, което изпихме и което решихме на пияна глава да смесим с не по-малко количество водка, бледоликият ми се стори сладък. Имаше нещо в него, което ме влудяваше, но и привличаше. Реших да се направя на по-пиян, отколкото бях, възползвах се от момента и го целунах. Той се притесни, но аз започнах да се хиля и се извиних, след което продължихме да пием и не обсъдихме случая, а на другата сутрин се правех на ударен. Така и не повдигнахме темата повече, но след онази вечер ми стана ясно, че той си пада по мен. Не го криеше много. Гледаше ме замечтано и непрекъснато правеше поразии, когато ме види по хавлия. Разказах за случката на приятелката ми Мария. Тя беше с две години по-малка от мен и все още живееше в родния ми град. Само на нея бях споделил, че си падам по момчета. През следващите две години, тя непрекъснато ме питаше защо, след като съм сигурен, че и той си пада по мен не му призная чувствата си и не опитам връзка с него. Истината, че университета поглъщаше все по-голяма част от ежедневието ми и нямах време за сериозна връзка, а не исках да си играя с него. Истинската причина, обаче, беше че исках да си признае и да направи първата крачка. Чаках две години за това, имаше куп възможности, но той продължаваше да се прави на приятно разсеян. Нали ви казах, че постоянно ми идеше да го фрасна с нещо?

И така, станах трети курс, когато Мария дойде да учи дентална медицина в същия град. Поканих я да остане в квартирата. С нея винаги сме били близки. На влизане в апартамента се разминахме с моя съквартирант. Мария го огледа и започна да ме побутва, аз се смутих притиснах я, за да не забележи странните й намеци и я изтиках в моята стая.  Цяла нощ стояхме и си говорехме. Тя непрекъснато ме подпитваше защо съм толкова упорит и не направя първата крачка – явно й беше допаднал на първо четене. Казах и че ако ще имам връзка с него, той трябва да порасне и темата се приключи.

На следващата понеделник сутрин станах супер рано, защото имах да уча за колоквиум за следващия ден. Тръгнах към кухнята, когато с него се разминахме в коридора.  Бях притеснен и изнервен и не му казах нищо, но забелязах, че беше нарамил някакъв голям сак. Той излезе, а аз си направих кафе и тръгнах към стаята си, за да се заровя в учебниците, когато видях, че не си беше затворил вратата на стаята и ставаше ужасно течение. Отидох, за да затворя, и видях, че нещата му ги няма. Стаята беше празна. Направи ми впечатление, не защото имаше много вещи,  а защото беше най-разхвърляния човек, когото познавах. Малко се притесних. Опитах се да му се обадя, но телефонът му беше изключен. Тогава звъннах на сестра му. Тя беше очудена, че не ми е казал, че заминава на стаж в Англия.  Новината ме попари със студена вода. Не, проблемът не беше, че ме оставя без съквартирант в последния момент. За миг си спомних всички неща, които бяхме преживяли за тези две години. За счупените чинии и чаши, за петната по килима, за вечерите, в които пиехме и смешните му опити да ме развесели, когато бях под напрежение. Глупакът щеше да ми липсва повече, отколкото си мислех. Изтичах навън, хванах първото мярнато такси и отпраших към автогарата.

Когато стигнах автобусът ми вече потегляше. Видях го през прозореца, за миг погледите ни се срещнаха. Извиках „Слез веднага! Трябва да ти кажа нещо“, но той може би не разбра какво казах. В този момент отнякъде изскочи Мария и ми се метна на врата. Щяла да се прибира, но автобусът и закъснявал. Погледнах отново към него, но той се беше извърнал в другата посока. Автобусът му се скри от поглед. Не издадох с нищо, но вътрешно рухнах. Бях имал толкова възможности да му кажа, че харесвам момчета, и по-специално него. Две години го бях чакал да направи първата крачка, надявах се да събере малко повече решителност, а всичко беше напразно. Той заминаваше.  Чакаха го нови предизвикателства, нов живот, нова среда, непозната държава и кой знае. Може би смислена любов. А мен… мен ме очакваше колоквиум!

Юли 13 '16 · Оценки 5 · Тагове/За контакт: историйка - част 2, история, разказ
Страници: 1 2 3 4 »

Реклама

fashionmix.eu
fashionmix.eu
shopsector.com
pic.bg