Loading...
BG

Обяви/признания

всичко тук остава анонимно! Пусни обява или признай нещо! Внимание: ако коментирате своя обява/признание
коментарът ви ще излезе с вашето потребителско име

Ако публикувате обява сложете телефон, скайп или своето потребителско име в таговете!

Здравейте момчета, 

Знам, че не сте психолози и че този сайт не е мястото за това, новсе пак е анонимна ИЗПОВЕДАЛНЯ, а аз имам нужда да се изповядам. Да изповадям страха си, това, в което се превръщам и от което се плаша. Изгубих способността си да вярвам на хората. Във всеки виждам и търся следи от измяна и предателство, знам колко е разрушително, осъзнавам го, но демоните в главата ми диктуват така. Карам се с хората, несъзнателно търся причина за това - да се съмнявам, да се заяждам, да ровя. Да, бил съм предаван, да, знам, че е травма от миналото, но ме е страх, че започвам да виждам тези лоши качества у всеки, още преди да го опозная. Дори не знам каква полза има да пиша това, просто поредната глупост, която някой поства тук, но се чувствам победен, смачкан, не виждам пътя и имах нужда да го споделя. Никой не е длъжен да го чете, нито да се вълнува от това - просто начин да опитам да се разтоваря, обличайки емоцията в думи. 

Авг 2 '16 · Коментари: 12
hi, tyrsq si nqkoi za seriozna vryzka ot do 20 godini :)
Май 31 · Коментари: 12
От много време търся момче, с което нещата да са истински и дълготрайни. Мечтая за това да имам някого до себе си, някой, с когото да се уважаваме и подкрепяме, но винаги удрям на камък. Започвам да се питам дали това, което искам, е възможно изобщо и губя надежда. 
Май 4 '16 · Оценки 1 · Коментари: 9
pasiven sam tarsq kontakt s po vazrastni maje za sre6ti pi6ete ako imate interes
Апр 15 · Коментари: 9 · Тагове/За контакт: tymy13@abv.bg
Кратко послание към търсещите люб офф в сайта.

Здравейте приятели, реших, че както от време на време Courtney99 или  loveless91 ви дават "теми за размисъл" изведнАж аи аз почувствах нужда да ви драсна нещо, само че една идея по-вулгарно, че понякога е нужно да чуеш нещата, каквито са :)
Замисляли ли сте се, че в живота ви има някакви неща, които са се наложили?Например ядеш и след това сереш(оп с извинение за госпожиците акаш). Пиеш и след това пикаеш(оп пишкаш - те си знаят). Де факто, ако приемем, че хапването и пийването е така нареченото получаване, пишкането и акането е даването. Нали няма хора, които се въздържат от последните неща? :)
Та идеята ми е такава, има един много хубав български филм - Маргарит и Маргарита, вижте го ( https://www.vbox7.com/play:61f38cf54e&start=76 )
Да преминем нататък, какво разбирам аз под любов - да се събереш с една дама или господин и да ви е хубаво и на двамата. Да правиш отстъпки/компромиси и да не мислиш за тях, да се радваш, че правиш тези неща за някой, когото обичаш. Да ставаш с усмивка, гушнат, да се радваш, че имаш "дружка", която би ти помогнала в тежък момент. 
Тук идва момента, в който трябва да си зададем едни въпроси.
Готови ли сте за тези неща?
Социалните мрежи по-социални ли ви правят или по-големи боклуци (защото стъклените замъци, които градите във виртуалното, често не издържат на напрежението в реалния живот)? 
Обичате ли да благодарите, да се извинявате или да отправяте молби? Три супер прости неща, които правят живота ви пъстър, а наред с това даряват усмивки, изглеждате по-възпитани и съхраняват малкото останала човещинка. Или сте от онези, които seen-ват когато им кажеш "лека вечер" или "приятен апетит". Скучно ли ви е постоянно, докато лежите голи у вас, защото аз макар и дърт за някои, за други миришещ на пръст успявам да се разнообразявам и да не ми е скучно. Излизам я с приятели, я с кучето навън, я просто да пийна.
Как ви е социалният живот,  това не е е живота в социалките (държа да отбележа), а точно напротив-животът навън, срещите ви с живите хора, Имате ли приятели? Един жокер отговори от типа:  "да на мен man_sf и valiox са ми приятели" не важат :)

И те така това е първата част. Като огладнеете пак, отново ще има "теми за размисъл".
Хай със здраве и да не забравите, че само съм питал.

Какво общо има любовта? 


Какво е това любов и има ли то почва у нас? 

Понякога се заглеждам по "влюбените" двойки по улиците и се питам: "Наистина ли се обичат?" 

Съвсем скоро ще станат две години откакто си направих регистрация тук. Поглеждам към профила си. Поглеждам към "връзките" излезли от подобен тип сайтове и цъкам с език. Паля си цигара на фона на бурията, която се извисява до прозореца на стаята ми. Бурията, изразяваща се вътре в мен е с една идея стихнала. 

Аз, за разлика от страшно малко хора (за моя изненада) чаках да стана на 18, преди да си помисля да се забивам с батковците. Просто, защото знаех, че мога да свърша мъртъв...или по - лошо - изнасилен. 

Когато натиснах копчето за регистрация през вече далечната 2015 очаквах да срещна любовта на живота си. "Любов"...интересно понятие, не мислите ли?

Какво срещнах? - хора над 35, които могат да ми бъдат бащи, които изписват романи как ме обладават и прикрепят за цвят отвратителни космати и потни полови членове; момчета на около 25-30 с поддържани тела, за които човек ще си каже, че те не лапат пишки и не го поемат отзад; след това срещнах и онези момчета на около 18-27, които избиваха комплекси за външният си вид и едва ли не ме обвиняваха, че съм "курва", задето не им обръщам внимание.

Като се заговорихме за курви. И аз станах жертва на това личните снимки, които съм пратил да бъдат публикувани публично с цел...какво? Каква цел реално би имал застаряващ пич, който никога няма да опознае щастието? 

Седя, пиша, цигарата ми непрекъснато гасне, паля я отново. Чувам капките дъжк, които удрят по прозореца. Искат да ми привлекат вниманието.

Лягал съм в легла на хора, които не познавам, а след това мигновенно хуквах. Вижте, аз съм спринтьор и като такъв не ми пречи да бягам. Бях решил да направя първата си "свирка" на човек, който обичам. Е, и това се случи. Е, не беше чак толкова яко, колкото всички по подобни сайтове се опитват да го изкарат. Дори беше леко досадно. 

Когато гледам хора на всякакви възрасти, които се опитват да си намерят тесна дупка за чукане, леко ми става смешно. Какво общо има любовтта? 

Защо си мислите, че някога някак ще намерите любовта? Защо си мислите, че тя изобщо съществува? Или по - скоро: Защо сте си вкарали фикс идеята, че човека, който обичате и този, който чукате трябва да са един и същи? 

Не е ли леко глупаво?

Един единствен човек да ви е най - добър приятел, любовник, ебач, психолог, баща (в случая на малките момченца с бащи, които не са ги обичали като малки и сега психическите им заболявания ги думкат от всякъде и имат нуждата да спят с дъртаци)...бих могъл да нарека себе си "емоционална курва", да това ми харесва. Бих си го татуирал. 

Емоционалната курва е в движение. 

"Този малкия не разбира нищо." биха си казали някои от вас. Разбирам, че това да си с един единствен човек по всяко време не е романтично, а психично заболяване. БОЛЕСТ!

За онези от вас, които биха скочили да ме "хранят" за това, че не "оценявам" "красотата" на застаряващото мъжко тяло. Ами, опитах. Опитах да бъда във връзка с 31 годишен и познайте какво? Годините имат значение и годините определено пречат.

Всеки иска някой, които да си гушка и с когото да прекара остатъка от живота си. Но някак си смелостта липсва. Някак си ми идвате твърде къси и неориентирани. Оправданията също идват в повече. 

Добре е да ти се чука. Нагона си е нагон. Ние сме човешки същества. 

НО! 

Всеки втори тук пише за любовта, та наистина...очаквам отговорите ви: Какво общо има любовта?

Юни 2 · Оценки 5 · Коментари: 8
Аз съм би момче на 18 имам приятелка но искам да опитам супер много да съм пасивен. Само мисълта напоследък ме подлудява и много ми се иска да опитам но не знам какво да направя, някой може ли да ми помогне?
Юни 2 '15 · Оценки 4.33 · Коментари: 7
Здравейте, на 21 години съм, много се радвам че предлагате възможността на много хора които има какво да кажт, но никога не успяват да се престрашат да го направят. Имам следня проблем, ще започна историята си съвсем от началото. Още като малък винаги съм си мечтал как като пораста ще създам семейство и как ще имам и аз деца, и ще им се радвам както мама и татко се радват на мен. Но в четвърти клас се сприятелих много с едно момче, много му се доверявах, пробвахме цигари заедно, правехме всичко заедно, и той един ден ми предложи да правим секс, от началото не исках, но той ме убеди и аз се сагласих, хареса ми. Направихме го 3-4 пъти кати цяло, и после нищо. С годините всичко си вървеше нормално, после като навлезнах в пубертета започнах много да се комплексирам, цялото ми лице беше в акне, и все си мислех че съм грозен и никое момиче няма да ме хареса, започнах много да се плаша че съм гей, страх ме беше, че дори и да пробвам да съм с някое момиче то ще ми каже, че съм грозен и че никога няма да стане (от това още ме е страх все си мисля че едно момиче не може да хареса нищо в мен и ме гледа като обратен, нищо че си имам приятелка). Гледах непрекъснато момчетата (и им завиждах когато някой беше готин) и като имаше някое по-хубаво се паникьосвах още повече, защото се убеждавах все повече че съм гей. Започнах да страня, не ми се ходеше на училище, тогава едно от момичетата в класа ми предложи да ходим, на мен тя не ми харесваше и й отказах, и от тогава в продължение на 2 години целя клас ми се подиграваше че съм гей (после се преместих). Това ме депресираше много. Тогава през лятото на 2010 година с един приятел се запознахме с 2 момичета, тогава се целунах за първи път, много ми хареса. После се запознах с едно друго момиче, с което съм досега вече 4 година. Правим редовно секс, харесва ми. Но проблема че съм гей още ме преследва, бях изпаднал в депреся (още вземам хапчета) поради тази причина, защото продължавам да гледам момчтата по улицата и като видя някой по-хубав, си мисля "колко е готин", продължава да ми харесва мъжкото в мъжа, често си мисля за голи мъже и за пениси, но по никакъв начин не искам да имам контакт, посто ме възбуждат. Пробвах да посетя ниакои гей сайтове но не ми харесва, само ако има някъде гол мъж, който има силно мъжки черти, ми харесва. Запознах се и с няколко момчета гейове, но не ме привличат с нищо. Само мисълтта, че се целувам с момче ме отблъсква. С една дума харесват ми момчета, които си падат по момичета, и не искам нищо друго освен да ги видя голи. Страх ме е! Иначе продължавам да съм с приателката ми. Но страхът, че съм гей сега ми пречи и по време на секса, защото си мисля, че аз не трябва да съм с нея защото съм гей. Заглеждам се и по други момичета. При маструбация си мисля за момичета, случва ми се е да си мисля и за голи момчета. Та в момента съм много объркан. Аз не искам да съм гей. Искам да създам семейство, да имам деца и да обичам много жена си. Но тази мисъл че може да съм гей не ми дава мира. Преследва ме и много ме депресира. Спрях да се радвам на много неща и дори да се зарадвам за нещо веднага ми идва мисълтта че съм гей и пак съм зле. Все за това си мисля не успявам да се концентрирам. Сега си го обяснявам че съм бисескуален и това ме успокоява малко. Много ми е объркано. За първи път се осмелявам да напиша това на някого и много ви се моля да ми отговорите с някакви съвети? Благодаря ви от сърце.
Сеп 20 '15 · Оценки 5 · Коментари: 7 · Тагове/За контакт: гей запознанство, съмнения, дали съм гей, разказ, признанеие
Имам фантазия:

-докато някой си играе с моя,или го лапа,или си го вкарва,

аз да си играя с неговия.

Май 6 · Коментари: 7 · Тагове/За контакт: sex, секс
Търся си гадже приятел квото стане не търся мъж от списание търся човек с който да ни готино и да се разбираме.... Които се интересува да пише
Ян 26 · Коментари: 7
Страници: 1 2 3 4 5 ... » »»

Реклама

Svalki.org
fashionmix.eu
fashionmix.eu
fashionmix.eu
shopsector.com
pic.bg