Loading...
BG

Обяви/признания

всичко тук остава анонимно! Пусни обява или признай нещо! Внимание: ако коментирате своя обява/признание
коментарът ви ще излезе с вашето потребителско име

Ако публикувате обява сложете телефон, скайп или своето потребителско име в таговете!

Някой желаещ за орални ласки ? Регион Габрово?
Вчера, 23:34 · Тагове/За контакт: crossboy
Искам да ви помоля да пишете коментар само ако имате какво да кажете. Винаги съм бил от момчетата, които търсят стабилност, сериозна връзка, любов. Никога не съм намирал това, което обяснява и присъствието ми тук. С опита, а и годините,  започнах да хващам коричка по раните, която се превърна в черупка. Стигам дотам, че всеки път, когато срещна някой, който ми покаже интерес, го отблъсквам. Не го правя съзнателно, вероятно е трудно да го разберете, но е нещо като инстинкт. Маниакално сканирам дадения човек за най-малкия знак на неискреност и усещам как ставам все по и по дребнав, без да имам контрол над това. Ако някой има сходен проблем, моля да сподели как се справя с това. Ако някой е ходил на психолог с подобен проблем, моля да сподели дали са успели да му помогнат. 
Ное 12 · Оценки 5 · Коментари: 3

Не ме интересува с какво си изкарваш прехраната.

Искам да зная за какво копнееш и дали смееш да мечтаеш за срещата си с обекта на твоя копнеж.

Не ме интересува на колко години си. Искам да знам дали би поел да се изложиш на риск заради любовта, заради мечтите си, заради приключението да бъдеш жив.

Не ме интересува в какви кръгове се движиш. Искам да зная дали си докоснал сърцевината на собствената си  скръб, дали предателствата от живота  са те направили по-открит, или си се сгърчил и затворил от страх  да не те наранят отново. Искам да зная дали можеш да седиш с болката, моята или твоята, без да се помръднеш, за да я  прикриеш, потушиш или премахнеш.

Искам да зная дали можеш да изживяваш щастието, моето или твоето, дали можеш да танцуваш от радост и да  оставиш възторгът да те изпълни чак до пръстите на ръцете и на краката, без да ни предупреждаваш да бъдем внимателни, да бъдем реалисти, да не забравяме ограниченията на човешкото.

Не ме интересува дали това, което ми разказваш, е истина. Искам да знам дали можеш да разочароваш друг, за да бъдеш верен на себе си; дали можеш да понесеш обвиненията в предателство, но да не предаваш собствената си душа, дали можеш да бъдеш обезверен и по този начин достоен за доверие.

Искам да знам дали можеш всеки ден да виждаш красотата, дори  и когато тя не изглежда и красива, и дали умееш да подхранваш живота си от нейното присъствие.

Искам да зная дали можеш да преглътнеш провала, твоя или моя  и независимо от това да застанеш на брега на някое езеро и да извикаш към сребърната пълна луна: “Да“ .

Не ме интересува къде живееш или колко пари имаш.

Искам да зная дали след нощ на мъка и отчаяние можеш да станеш, отпаднал и съсипан до изнемога, и да направиш необходимото, за да бъдат нахранени децата.

Не ме интересува кого познаваш и как си се озовал тук. Искам да зная дали можеш да застанеш заедно с мен в средата на огъня, без да трепнеш.

Не ме интересува  къде, какво  или с кого си учил.

Искам да зная кое е онова, което те поддържа отвътре, когато изгубиш всичко останало .

Искам да зная дали умееш да оставаш насаме със себе си и дали наистина харесваш собствената си компания  в момента на празнота

Окт 8 · Оценки 5 · Коментари: 2
Аз съм курве, кефя се на доминация и перверзен секс... по-големи от 30 да не пишат... Секс чат в скайп сега- mark.seint1
Сеп 26

Търся забавление...пасивен, с черна коса. Най-добре на вайбъра +359(О)889155999

Сеп 25 · Коментари: 1 · Тагове/За контакт: +359(о)889155999
Виждам, че се обсъждат какви ли не теми, иска ми се и аз да попитам нещо.
Предполагаме, че всички щом сме тук в сайта сме гейове и наясно с ориентацията си, друг е въпроса, че има мъже, които не си го признават от страх , от неудобство не знам, но да приемем ,че всички сме гейове напълно наясно кои сме. Всеки е имал връзка, може няколко, друг и са флиртували. Колко от вас са мечтали имайки връзка с мъж да заживеят с него нещо като едно „тайно семейство“ без да се споделя с други ? Не мисля, че е трудно в България и знам, че има доста двойки, които си живеят заедно. За пред хората са съквартиранти, някой от тези двойки дори с годините са си взели общо жилище и автомобил и вярвам, че са щастливи.Има ли смели мъже като цяло в гей общността ,които не би ги притеснявало това да заживеят с  мъж ?

Авг 14 · Коментари: 16
Здравейте , нов и неопитен  съм и искам да експериментирам.

Външния вид не е важен , пасивен съм.

Авг 14 · Коментари: 2
Здравейте 

търся активни господа над 20+ 

скайпа ми е  

Авг 3 · Коментари: 3 · Тагове/За контакт: maketo_61
Търся активен от софия, на 23 съм 
Авг 3

Търся само забавление - нищо сериозно.

Аз съм пас и предпочитам активни. Нося дамско бельо.Нямам против груповия. Може играчки и попърс. Винаги вечер.

Авг 3 · Коментари: 1 · Тагове/За контакт: bobbistar1
Страници: 1 2 3 4 5 ... » »»

Реклама